Becali, la un pas de bătaie în culisele Antena 3. Cine a mai fost implicat în scandal

Becali, la un pas de bătaie în culisele Antena 3. Cine a mai fost implicat în scandal
Becali, la un pas de bătaie în culisele Antena 3. Cine a mai fost implicat în scandal

Giovanni Becali a fost la un pas de bătaie în culise, la Antena 3, în urmă cu mai mulți ani. Deși episoadele de acest gen erau la ordinea zilei atunci când afaceristul era invitat în aceeași emisiune cu rivalii săi, există un moment despre care puțină lume cunoaște detalii.

Giovanni Becali, la un pas de bătaie cu Vadim Tudor în culisele Antena 3

În urmă cu mai mulți ani, Giovanni Becali și Corneliu Vadim Tudor au participat la o emisiune pe teme politice la Antena 3. Cei doi au început un conflict în pauza publicitară din pricina lui Gigi Becali. Vărul impresarului se afla atunci la cuțite cu șeful Partidului România Mare. Becali și Vadim Tudor s-au aprins în momentul când un calup publicitar a intrat pe post.

S-au jignit, iar martorii spun că moderatorii emisiunii s-au speriat, cei doi fiind la un pas de bătaie fiindcă niciunul nu avea de gând să cedeze. Lucrurile au prins o altă întorsătură odată cu replica defunctului. În timp ce se certau, politicianul a spus:

„Băi băiatule, pe tine te-aș duce la școala de reeducare, mă. Dacă intri tu pe mâna mea, cel mai șmecher român fac din tine”.

Replica l-a amuzat pe impresar, încât a izbucnit în râs și a uitat de diferende pentru o clipă. Finalul emisiei i-a adus la sentimente mai bune. De altfel, după acest episod, Vadim Tudor și Becali au devenit prieteni buni, conform PlaySport. 

Scandal între Vadim Tudor și Gigi Becali la OTV

„Te sinucizi, puștiule, vezi-ți de treaba ta! Vin eu cu dosarele tale cum ai furat Steaua și îți fac cu ți-a făcut Mitică Dragomir. Te fac praf de nu mai scoți capul pe stradă, te scuipă lumea în gură, că văd că numai de frică știi, copile. Înainte videai iaurt, iar acum ești multimiliardar în dolari.

Îndrăznești să ridici nasul la unul ca mine. Câte clase ai, domnul Becali? Ai făcut liceul? Eu te avertizez să-ți vezi de treaba ta, mai mult nu spun. Știu cum ai căzut la pace și cu Băsescu, știu și ce afaceri ai”, povestea Vadim.

„Știți cum vorbește el la telefon? El nu aude, nu ține telefonul la ureche. El vrea să vorbească numai el și să nu-l audă pe celălalt cu care vorbește. Apropo de tot ceea ce a spus el, într-adevăr, eu am fost la el la partid, că mi-au zis mulți oameni că suntem pe aceleași principii.

M-am dus poate negociez ceva cu el, mă gândeam la o alianță. Am stat cu oamenii de acolo, oameni buni, apoi am discutat cu el. Vorbea numai el și îmi zicea că mă bagă în Parlament, că mă face deputat, senator. L-am lăsat și mă uitam la el așa…El negocia singur cu el. Eu eram nimeni acolo”, replica Gigi Becali.