Gigi Becali, dezarmat după ce FCSB a fost interzisă din nou pe stadionul de 100 de milioane de euro din Ghencea. „Bine, mă, în România e posibil orice”

Gigi Becali, dezarmat după ce FCSB a fost interzisă din nou pe stadionul de 100 de milioane de euro din Ghencea. „Bine, mă, în România e posibil orice”
Gigi Becali este supărat că FCSB nu are voie să joace meciul cu CFR Cluj în Ghencea

Gigi Becali este dezamăgit! FCSB a făcut o solicitate oficială să joace pe stadionul din Ghencea partidele din campionat cu CFR Cluj și FC Botoșani, dar clubul CSA Steaua a refuzat. Omul de afaceri este supărat că liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a promis că-l va ajuta, în această problemă, dar nu s-a întâmplat nimic.

Gigi Becali, supărat că FCSB a primit din nou interzis pe arena din Ghencea

Gigi Becali a încercat din nou să mute FCSB pe stadionul din Ghencea, dar nu a reușit. Nici măcar pentru două partide… Patronul este supărat și dezamăgit. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, partid ce face parte din coaliția de guvernare, i-a transmis că problema va fi rezolvată, dar deocamdată nu s-a întâmplat nimic.

FCSB a înaintat o cerere chiar la comandantul Bichir pentru a putea disputa în Ghencea partidele cu CFR Cluj și FC Botoșani, dar a fost refuzată. Și nu este prima oară când se întâmplă acest lucru.

„Eu ce să fac? Întrebaţi-l pe ăla care a promis, pe preşedintele PSD (n.r. Marcel Ciolacu). Mi-a zis: «Avem datoria şi o vom rezolva». Bine, mă, în România e posibil orice. Ce să fac eu? Nu am ce să fac, e România!”, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Inaugurarea noului stadion Steaua va cuprinde două evenimente. Cine va fi sărbătorit în Ghencea

Mihai Stoica a explicat de ce FCSB nu are voie să joace în Ghencea

Mihai Stoica a explicat că FCSB și-a dorit să joace pe arena celor de la CSA Steaua partidele cu CFR Cluj (15 decembrie) şi Botoşani (19 decembrie). Managerul general al echipei susține că de data aceasta cererea a fost respinsă pentru că pe arena sunt programate anumite lucrări.

„Deocamdată am primit un răspuns de la CSA, au răspuns în timp util de această dată. Răspunsul e că nu știu din ce motiv, dar nu ni se permite accesul. S-au expus două, primul e lipsa cadrului legislativ.

Oricum, apoi ni se spune că de pe 15 decembrie, exact când jucăm noi cu CFR Cluj, inclusiv pe 19, când e meciul cu Botoșani, sunt programate lucrări de mentenanță la stadion. E răspunsul final, nu se poate! Asta e. Vom juca meciul cu CFR Cluj pe Arena Națională, va fi la o zi după Rapid – Petrolul”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Stadionul din Ghencea a costat o sută de milioane de euro și a fost inaugurat în iulie 2021. Arena a găzduit doar meciuri de fotbal disputate de CSA Steaua și echipa națională.

Urmăriți Playtech.ro și pe