Gigi Becali are ofertă din Anglia pentru unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Care a fost răspunsul omului de afaceri, anunț de ultimă oră

Gigi Becali are ofertă din Anglia pentru unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Care a fost răspunsul omului de afaceri, anunț de ultimă oră

Gigi Becali a spus de mai multe ori că toți jucătorii de la FCSB sunt de vânzare. Nu contează numele, echipa care face oferta, ci prețul. Cât mai mare! Ștefan Târnovanu a intrat în vizorul unei formații din Anglia, iar omul de afaceri a confirmat că au existat negocieri, dar a dezvăluit și care a fost răspunsul la această propunere.

Gigi Becali are ofertă din Anglia pentru Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu a ajuns titular la FCSB, după mai multe luni în umbra lui Andrei Vlad. Când „Messi al portarilor” a greșit, Gigi Becali a decis să-l trimită în primul 11 pe portarul de 1,97. Și de atunci nu a mai pierdut tricoul de titular. Evoluțiile bune l-au adus în lotul național, dar și în atenția unor formații din străinătate. O echipă din Anglia s-a interesat de Târnovanu, iar Gigi Becali a recunoscut negocierile.

„Da, tată, este adevărat! Am ofertă venită și pentru Târnovanu. Dar pe lângă oferta asta, au întrebat și alte cluburi de el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali a spus de mai multe ori că portarul costă cinci milioane de euro. Englezii nu au oferit această sumă, așa că patronul a decis că este mai bine să aștepte.

Însă nu vreau să îi dau drumul acum. Le-am mulțumit frumos pentru oferta făcută, dar eu vreau să îl mai țin pe Târnovanu la noi pentru 2 sau maximum 3 ani. Nu mă grăbesc.

Nu vreau să pățesc cu el așa cum am pățit și cu Vlad, să vorbim de nu știu ce sume de transfer. Târnovanu trebuie să se concentreze la ceea ce are de făcut la echipa de club. O să vină și vremea lui să plece”, a mai spus Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu are 22 de ani și în acest sezon a jucat în toate cele 18 partide din campionat.

Gigi Becali are șanse mari să vândă în această iarnă unul dintre titularii de la FCSB. Malcom Edjouma are ofertă clară din Ungaria, dar negocierile s-au împotmolit în momentul în care jucătorul a cerut 30.000 de euro, în vreme propunerea este de 25.000 de euro pe lună.

Sursa Foto: Facebook FCSB

Urmăriți Playtech.ro și pe