Gigi Becali, derapaj verbal la tv. Ce a putut spune patronul FCSB despre unul dintre jucătorii săi

Gigi Becali, derapaj verbal la tv. Ce a putut spune patronul FCSB despre unul dintre jucătorii săi
Gigi Becali nu-și menajează deloc jucătorii de la FCSB atunci când vrea să-i critice, folosind inclusiv expresii „tari”

Gigi Becali, derapaj verbal la tv. Patronul FCSB nu poate fi mulțumit de prestația echipei sale care, după primele 4 etape ale Superligii a acumulat doar 3 puncte. Vicecampioana a remizat, 1-1, cu CS Mioveni și ocupă abia locul 13 în clasament, la 6 puncte de fruntașele CFR Cluj și Rapid. Gigi Becali și-a criticat în maniera-i proprie jucătorii, alunecând însă la tv și pe panta unei exprimări nu tocmai ortodoxe.

Gigi Becali, derapaj verbal la tv

Gigi Becali, derapaj verbal la tv. Patronul FCSB a promis că-i va da mâna liberă antrenorului Nicolae Dică pentru primele 15 meciuri. Rezultatele de până acum sunt, însă, dezamăgitoare. Vicecampioana a strâns doar 3 puncte după 4 etape, neavând încă nicio victorie și ocupând abia locul 13.

Gigi Becali se arată încă optimist că gruparea sa va lupta la titlu, ca și în anul precedent, cu CFR Cluj și U. Craiova.

„Noi tot cu CFR Cluj și Craiova ne vom lupta. Pe Rapid nu o iau în considerare. E o echipă bunicică. E o echipă de play-off, dar nu de titlu. Nu vreau să supăr pe nimeni. Cu tot respectul, dar nu are cu ce.

Se văd mâna și influența antrenorului. Jucătorii au atitudine, dar e vorba de valoare. Nu că nu au valoare, dar nu e de titlu”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ce a putut spune patronul FCSB despre unul dintre jucătorii săi

Gigi Becali nu și-a menajat în schimb jucătorii după egalul, 1-1, înregistrat contra celor de la Mioveni, în ultima etapă. Și, în stilul devenit deja tradițional, latifundiarul a „distrus” un fotbalist despre care cu un an în urmă spunea că va deveni „cel mai mare fotbalist României”. E vorba de mijlocașul defensiv Adrian Șut (23 de ani), găsit vinovat la golul încasat de FCSB.

Lui Gigi Becali i-a „scăpat” chiar o „perlă” nepotrivită ca exprimare în public, atunci când a vorbit despre Șut la un post tv.

„Dacă era după mine, mai mare sacrificiu făceam, nu jucau nici Tavi și nici Ovidiu Popescu. Dacă era după mine, dar nu m-am băgat.

Sunt puțin supărat, dacă un jucător dă pasă la un adversar apoi o deviezi în poartă, păi dacă ești la FCSB, nu dormi! (n.r. – despre Adrian Șut).

Probabil de frică, a văzut concurență și în loc să reacționeze altfel, a făcut caca pe el. Doamne, iertați-mă!”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În etapa următoare, FCSB joacă pe teren propriu cu Chindia Târgoviște duminică, de la 21.30. Între timp, joi, 11 august, echipa lui Becali joacă la București returul din turul 3 preliminar al Conference League, cu Dunjaska Streda. Roș-albaștrii s-au impus în tur cu 1-0, pe terenul slovacilor.