Gigi Becali, decizie radicală. A pregătit totul în secret, ce vrea să facă

Gigi Becali, decizie radicală. A pregătit totul în secret, ce vrea să facă
Gigi Becali, decizie radicală. A pregătit totul în secret, ce vrea să facă

Gigi Becali a surprins pe toată lumea după ce a luat o decizie radicală. Patronul FCSB este hotărât să renunțe la tot. Ce intenționează acesta să facă?

Gigi Becali, decizie radicală

Gigi Becali a anunțat că intenționează să-și schimbe complet modul de viață. Patronul FCSB vrea să se retragă la mănăstire. Această veste a șocat pe toată lumea, însă, omul de afaceri, care este o persoană foarte religioasă, după cum a afirmat chiar el de nenumărate ori, este hotarât să-și dedice viața lui Dumnezeu.

Becali a construit o mănăstire în județul Vâlcea, departe de zgomotul orasului, undeva la munte, unde singura cale de acces este un drum impracaticabil. Tot acolo, omul de afaceri ar deține o turmă de oi. Aceasta îndeletnicire este una dintre pasiunile lui, pe care o are încă din vremea copilăriei. Faptul că patronul FCSB este un om credincios, îl știe toata lumea. De nenumărate ori s-a filmat în timp ce făcea pelerinaje la mănăstirile de pe Muntele Athos.

Becali a construit o mănăstire

Acum, Becali vrea sa aiba propria mănăstire, iar penstru asta s-a și apucat de treaba.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, a spus George Becali, la digisport.ro.

Schitul este construit în apropierea mânăstirii Pătrunsa, acolo unde, latifundiarul merge des sa se reculeagă. El susține ca intenționează să nu mai faca păcate.

„Nu mai vreau să fac păcate! Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva… ori trufie, ori mândrie ori jignire… Nu mai vreau să fac păcate”, a spus Becali, într-un alt interviu.

Însă, înainte de asta, omul de afaceri face pregătiri pentru a rezolva problema sa cu justiția. Este vorba despe procesul său de reabilitare, care se află pe masa judecătorilor. Becali a cerut să fie reabilitat din punct de vedere judecătoresc, după ce a fost condamnat în dosarele Valiza, unde s-a vorbit despre schimburile de terenuri cu Ministerul Apărării şi pentru sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina.