Gigi Becali, informații de ultimă oră. Urmează un scandal monstru: ‘Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru’

Gigi Becali, informații de ultimă oră. Urmează un scandal monstru: 'Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru'
Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan trece în alt plan

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan nu este nici pe departe terminat. După amenințările cu bătaia la adresa latifundiarului din Pipera, nici acesta nu s-a lăsat mai prejos. Într-un material publicat recent, războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan trece în alt plan, cel al dezvăluirilor personale.

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan trece în alt plan

Tensiunea dintre cei doi a ajuns la cote maxime. Dacă recent Anamaria Prodan îl amenința cu bătaia, Gigi Becali a decis să ducă lucrurile la un alt nivel. Într-un material publicat de colegii de la Playsport.ro, aflăm, cel puțin ăn teorie, că lucrurile nu sunt chiar pe roze în sânul cuplului Prodan – Reghecampf.

Surse din interiorul clubului FCSB au făcut noi declarații redacției Playsport. Spun că cei doi, Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf, de fapt, s-ar afla în pragul unui iminent divorț. Lucrurile merg și mai departe cu dezvăluirile, aceleași surse spunând că laurențiu ar avea o amantă de vreo opt ani.

De partea cealaltă, se pare că nici Anamaria Prodan nu ar fi stat degeaba, și că de fapt, Alexa ar fi partenerul de nebunii al Prodancăi. Dacă e să luăm în calcul altercația de anul trecut dintre Alexa și Anamaria Prodan, am fi tentați să credem.

 “Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, sunt informațiile care circulă în anturajul lui Gigi Becali, precum și în interiorul echipei FCSB.

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan va avea noi episoade în perioada următoare, asta este un lucru foarte clar. Dar dezvăluirile făcute de sursele din interiorul clublui FCSB nu fac altceva, decât să pună paie pe un foc deja aprins.

Anamaria Prodan reacționează la zvonurile din presă

Nu s-au lăsat prea mult așteptate reacțiile impresarului Anamaria Prodan. Prodanca a reacționat la fel de dur, ca și în cazul scandalului inițial, încercând să facă lumină legat de zvonuri. Conform acesteia relația sa cu Laurențiu este una cât se paote de bună, dovadă stau și decalrațiile de dragoste de pe rețelele de socializare, dintre cei doi.

”Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră.

Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, Anamaria Prodan  (Sursa: playsport.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe