Gigi Becali, decizie fără precedent în România. Acum este clar, anunțul oficial

Gigi Becali, decizie fără precedent în România. Acum este clar, anunțul oficial
Gigi Becali, lovitură la Înalta Curte.

De mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a fost în permanență în atenția opiniei publice. Fie prin prisma clubului pe care-l conduce, fie prin declarațiile sale, Becali a fost acolo. Se pare că lucrurile se vor schimba, dramatic.

Gigi Becali, decizie fără precedent în România

Nu se știu clar motivele pentru care omul de afaceri, Gigi Becali, a decis acest lucru, dar este cert că nu îl vom mai vedea în spațiul public. Unii ar spune că este vorba doar de un silentio stampa, dar în realitate este cu totul altceva.

După mai bine de 20 de ani în care am fost obișnuiți cu desele sale ieșiri în public, în curând nu îl vom mai auzi vorbind. Anunțul a fost făcut de MM Stoica, recent, într-o intervenție la un post TV.

Gigi Becali, decizie fără precedent în România. Acum este clar, anunțul oficial
MM Stoica este cel care a făcut anunțul despre Gigi Becali

”Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală. E calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale. Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea.”, a declarat MM Stoica.

Acum este clar, anunțul oficial

MM Stoica a fost cel desemnat să facă acest anunț, care i-a luat prin surprindere pe mulți, având în vedere că îi cunosc firea schimbătoare a latifundiarului din Pipera. Numai că de data asta, parcă lucrurile sunt mult mai serioase decât s-ar fi anticipat. Anunțul a venit și după ultimele prestații ale clubului pe care-l patronează în competițiile europene.

Se pare că decizia a venit și în urma evenimentelor, la nivel național, legate de criză. Recent se vehiculase ideea că Gigi Becali ar fi fost infectat cu noul coronavirus. MM Stoica a dezmințit acest zvon declarând că nu s-a pus nicio secundă problema unei astfel de situații.

Gigi Becali, decizie fără precedent în România. Acum este clar, anunțul oficial
”Gigi Becali nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. ”

”N-a avut nicio problemă. Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu mască, fără mască, nu contează, și fără nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenție, am citit și eu asta”, a explicat MM Stoica.

Dacă într-adevăr Gigi Becali se retrage definitiv din spațiul public sau nu, rămâne de văzut în următoarea perioadă. Cert este că, inclusiv pe Becali, criza epidemiologică și economică l-a afectat foarte mult. Apropiații spun că de-aceea a luat decizia de a vinde cât mai repede cei mai buni jucători ai FCSB-ului, tocmai pentru a-și acoperi pierderile din această perioadă.