Anunț de ultima oră despre testul de Covid-19 pe care l-a făcut Gigi Becali. „Intra fără mască în etajul transformat în spital”

Anunț de ultima oră despre testul de Covid-19 pe care l-a făcut Gigi Becali. „Intra fără mască în etajul transformat în spital”
Gigi Becali îi cere și el demisia lui Mrel Rădoi de la Națională

La FCSB este focar de infecție cu noul coronavirus și aproape toți jucătorii din lotul lui Anton Petrea au fost pozitivi. La fel ca și antrenorul lor, care a fost recent declarat vindecat. Un etaj al bazei de pregătire din comuna Berceni a fost transformat în spital din această cauză. Singurul care nu a fost deloc îngrijorat de numărul mare de cazuri a fost chiar patronul echipei, Gigi Becali. Mihai Stoica a dezvăluit cum acesta se plimba printre jucătorii infectați fără să poate mască.

Mihai Stoica spune că Becali și-a făcut testul pentru a verifica dacă a fost infectat cu noul coronavirus. Și a ieșit negativ

„El nu a avut nicio problemă cu acest coronavirus. Când aveam etajul transformat în spital, la bază, el intra acolo, cu mască și fără mască. Nu avea nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată probleme”, a povestit Mihai Stoica la ProX.

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali a efectuat și un test pentru a verifica dacă s-a infectat cu noul coronavirus. Iar rezultatul testului a fost negativ. În ceea ce privește rezultatul rușinos al partidei de la Iași, scor 2-5, MM Stoica spune că Becali nu a fost dezamăgit. A înțeles că echipa este afectată de numărul mare de cazuri. Dar și că își va continua decizia de a sta departe de viața publică.

Mihai Stoica,dezamagit de cele intamplate la meciul cu Liberec
Mihai Stoica,dezamagit de cele intamplate la meciul cu Liberec

„Gigi Becali nu a fost nici măcar dezamăgit după meciul cu Poli Iași. A înțeles situația! Nu mai dorește să apară în spațiul public niciodată! E o alegere personală. E calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța. Probabil că și de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

FCSB a avut o săptămână de coșmar, cu două înfrângeri provocate și de pandemia de coronavirus. Cu foarte mulți absenți, pozitivi la Covid-19, FCSB a fost eliminată joia trecută din turul 3 preliminar al Europa League. A fost învinsă de Slovan Liberec, 0-2. Iar duminică a pierdut și la Iași, 2-5.