Gigi Becali, cea mai proastă veste a verii. Cum ratează 10 milioane de euro

Gigi Becali, cea mai proastă veste a verii. Cum ratează 10 milioane de euro
Gigi Becali, cea mai proastă veste a verii. Cum ratează 10 milioane de euro

Gigi Becali ratează 10 milioane de euro. Una dintre „perlele” FCSB era la un pas de un transfer de senzație la o mare echipă a Europei. Dar eliminarea din Conference League și prestațiile fotbalistului în ultimele partide par a fi „închis ușa” mutării respective. Un lucru cu care și Gigi Becali s-a resemnat.

Gigi Becali, cea mai proastă veste a verii

Lui Gigi Becali i-au scăpat printre degete 10 milioane de euro. Cel puțin aceasta este situația actuală în cazul transferului uneia dintre „perlele” FCSB. Latifundiarul nu accepta un preț mai mic pentru Olimpiu Moruțan, dar se părea că el și Galatasaray vor ajunge la o înțelegere. Mai ales că la gruparea antrenată de „împăratul” Fatih Terim tocmai a poposit Alexandru Cicâldău, contra a 6,5 milioane de euro, de la CSU Craiova.

Cu câteva zile în urmă, Fatih Terim confirmase personal interesul pentru Moruțan. Dar lăsase să se înțeleagă că transferul nu va putea fi făcut decât pentru „suma potrivită”.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a spus Fatih Terim pentru presa din Turcia.

Cum ratează 10 milioane de euro

Gigi Becali părea să fie deschis unei „ajustări” de preț, dar după golul magnific înscris de Moruțan contra celor de la CSU Craiova, 4-1, a revenit la suma dorită inițial. A venit, însă, eșecul lamentabil din Conference League, contra celor de la Sahtior Karagandi, când mijlocașul de 22 de ani a ratat penalty-ul decisiv la loviturile de departajare. Din nou, suma de transfer a devenit o problemă pentru gruparea Cimbom.

L-am urmărit pe Moruțan pentru prima dată în 2017. Poate că dacă avem o echipă secundă în liga a doua sau a treia, l-am fi putut transfera pentru a-și continua dezvoltarea acolo. Dacă l-am fi putut lua la acea vârstă, și-ar fi asigurat creșterea alături de noi.

Acum se vorbește de o sumă foarte mare de bani. E un jucător care ne place foarte mult, dar nouă ne este imposibil să ajungem la acest nivel. Îmi place de el și cred că poate deveni și mai bun în anii următori”, a declarat Fatih Terim potrivit Ajansspor.

Duminică seara a venit și partida de la Arad, contra celor de la UTA. Vicecampioana a salvat un punct în ultimul minut de joc prin golul înscris de Ianis Stoica. Iar Moruțan a evoluat în nota echipei, adică anost. Acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să se resemneze. Nici măcar patronul FCSB nu mai crede că turcii ar da 10 milioane de euro pe jucătorul său.

Ce ofertă să vină? Tu ai da 10 milioane pe Moruțan? Nu ai văzut ce a făcut azi pe teren?! Cine să mai dea acum 10 milioane pe Moruțan?”, a întrebat Becali,în direct, la televiziunile care au transmis meciul dintre UTA și FCSB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI