Gigi Becali, categoric în privința plecării lui Edi Iordănescu la națională: ”Oamenii ăștia sunt mașini că să-i schimb cum vreau eu?

Gigi Becali, categoric în privința plecării lui Edi Iordănescu la națională: ”Oamenii ăștia sunt mașini că să-i schimb cum vreau eu?
Gigi Becali, categoric în privința plecării lui Edi Iordănescu la națională: ”Oamenii ăștia sunt mașini că să-i schimb cum vreau eu?

Gigi Becali, categoric în privința plecării lui Edi Iordănescu la națională. De ceva timp, în presă se vehiculează varianta uneo rocade Edi Iordănescu – Mirel Rădoi. Primul ar urma să preia naționala pe care cel de-al doilea se pregătește s-o părăsească. În schimb, Rădoi ar ajunge pe banca FCSB. Patronul roș-albaștrilor a respins categoric varianta, conform celor declarate în exclusivitate pentru Playsport.

Gigi Becali, categoric în privința plecării lui Edi Iordănescu la națională

Gigi Becali are o înțelegere cu Edi Iordănescu. Atunci când antrenorul de 43 de ani a preluat, în august, FCSB, a pus anumite condiții. Ele excludeau, practic, posibilitatea patronului de a-și mai critica public echipa ori de a interveni la formație. Lucruri aproape utopice, dar Becali s-a străduit o perioadă să se abțină de la repertoriul său clasic. Cu toate acestea, după meciul cu Clinceni, nu s-a mai abținut și a declarat că nu-i place jocul echipei.

Reacția lui Iordănescu a fost promptă, acesta spunând că dacă nu-i convine prestația echipei, el își face bagajele în iarnă. Pe de altă parte, Mirel Rădoi a șocat după primele rezultate mai bune ale naționalei, declarând că va pleca de pe banca tricolorilor după ultimele partide din calificările pentru CM 2022. Iar presa a vehiculat, în ultima vreme, posibilitatea unei rocade Iordănescu – Rădoi, lucru ce ar fi dorit și de Gigi Becali care l-ar vrea înapoi pe finul său la FCSB.

”Oamenii ăștia sunt mașini că să-i schimb cum vreau eu?

Gigi Becali a respins, însă, varianta înlocuirii lui Edi Iordănescu cu Mirel Rădoi. De altfel, relația sa cu selecționerul s-a răcit considerabil tocmai din cauza neînâelegerilor din mandatul acestuia pe banca Stelei/FCSB. Rădoi a condus echipa vreme de o jumătare de an, în 2015. Ulterior, a recunoscut că relația cu nașul-patron nu a fost ușor de gestionat. Criticile lui Becali la adresa finaului său au continuat și după plecarea acestuia de la roș-albaștri.

Într-o declarație dată în exclusivitate pentru Playsport, Gigi Becali a negat vehement teoria înlocuirii lui Iordănescu cu Rădoi.

Îl dau pe Edi și îl iau pe Rădoi? Ce mai e și asta? Păi, oamenii ăștia sunt mașini că să-i schimb cum vreau eu? Sunt linguri să las una pe masă și să iau alta?! Aceste minciuni nu mă mai ating. Am spus zilele trecute că nu-mi place jocul echipei, fiindcă lipseau niște jucători de bază. Pac, imediat, s-a spus că e război la FCSB, că iarăși mă bag peste antrenor. Nu este domne așa, nu mă bag peste nimeni! Eu mă uit doar la televizor, la meciuri. Nu mă mai interesează de acum antrenează ăla sau celălalt. Vreau să stau liniștit și să nu mă mai sune nimeni când sunt în Biserică, în zi de sărbătoare”, a precizat Gigi Becali pentru playsport.ro.

FCSB a avut mari probleme de efectiv, din cauza infectării cu Covid 19 a mai multor jucători, inclusiv a „principalului” Edi Iordănescu. Din acestă cauză, echipa a renunțat să se mai prezinte la meciul din optimile Cupei României, contra celor de la Voluntari, pe care l-a pierdut „la masa verde”. Partida din campionat, cu Farul, a fost, de asemenea, amânată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI