25 oct. 2021 | 16:06

Gigi Becali bagă milioane de euro în altă țară. Ce a decis să facă

News
Gigi Becali bagă milioane de euro în altă țară. Ce a decis să facă
Gigi Becali investeste milioane de euro in Africa de Sud

Gigi Becali vrea să dea lovitura și în străinătate. Unul dintre cei mai controversați afaceriști din România, latifundiarul din Pipera vrea să investească o sumă colosală în Uganda. Motivul este unul incredibil.

Ce proiect de milioane de euro vrea să dezvolte Gigi Becali în Uganda

Gigi Becali este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate personalități ale României. Când nu investește în fotbal, patronul celor de la FCSB se întoarce spre Biserică și nu este o surpriză pentru nimeni faptul că latifundiarul din Pipera este unul dintre cei mai credincioși afaceriști din România.

Recent, Gigi Becali și-a însușit rolul de misionar în Africa de Sud, unde s-a gândit să investească milioane de euro pentru a construi o biserică în Uganda. Mai mult de atât, celebrul afacerist de origine aromână a trimis în țara africană doze de vaccin anti-COVID, medicamente și tone de alimente pentru locuitori.

„Ştiu că toţi banii lui îi dă către biserici şi către preoţi. Mi-a spus la un moment dat că vrea să ridice o biserică în Africa şi cred că a şi fost acolo să vadă despre ce este vorba”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, conform celor de la Telekom Sport.

Ce spune Gigi Becali despre acuzațiile de rasism care i-au fost aduse

Gigi Becali a mărturisit că face tot posibilul pentru a-i ajuta pe locuitorii din Uganda, Rwanda și Burundi, țări în care s-a decis să ridice câteva mânăstiri și să investească milioane de euro pentru a le ușura traiul africanilor. De asemenea, Gigi Becali s-a apărat și le-a răspuns celor care l-au numit rasist.

„Unii spun de mine ca sunt rasist. Fac două mănăstiri şi investesc milioane de euro în Uganda, Rwanda şi Burundi. Plătesc facultăţi la negri, le dau de mâncare şi eu sunt rasist. Eu le plătesc şi le spun tot negri. Dacă sunt negri, să le spun că-s albi?

Eu nu țin la lucrurile astea. Eu sunt un om liber și spun cum spun. Eu îi iubesc, drept dovadă ajut copiii de acolo. Ajut la școli, la spitale. În pandemie, am trimis bani la Episcopia din Uganda și la cea din Rwanda pentru spitalele Covid. Cum să fiu rasist? Trebuie să le spun albi ca să nu fiu rasist? Nu înțeleg eu asta!”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro