Gigi Becali, atac dur la Adrian Mutu: „Asta e caterincă”. Ce l-a deranjat pe patronul FCSB

Gigi Becali, atac dur la Adrian Mutu: „Asta e caterincă”. Ce l-a deranjat pe patronul FCSB
Gigi Becali îl simpatizează pe Adrian Mutu, dar s-a arătat iritat de faptul că a fost sunat de antrenorul Rapidului pentru oferta legată de doi jucători de la FCSB și nu de patronii clubului giuleștean

Gigi Becali, atac dur la Adrian Mutu. Patronul FCSB a fost foarte deranjat de oferta celor de la Rapid pentru Florinel Coman și Darius Olaru. După ce a tunat împotriva patronilor giuleștenilor, latifundiarul și-a îndreptat „săgețile” către antrenorul Rapidului, Adi Mutu, cu care a vorbit despre respectivele transferuri. Gigi Becali suspectează că inițiativa pentru „ofertă” i-a aparținut chiar „Briliantului” și nu conducătorilor din Giulești.

Gigi Becali, atac dur la Adrian Mutu

Gigi Becali, atac dur la Adrian Mutu. Boss-ul FCSB a fost nedumerit și nervos după ce ar fi primit o ofertă de 3,5 milioane de euro de la Rapid pentru două dintre „perlele” sale, Florinel Coman și Darius Olaru. Latifundiarul a ajuns chiar la remarci rasiste vizavi de conducătorii giuleșteni, considerând oferta o „batjocură a la rromi”.

„Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer.

Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a tunat Gigi Becali, la Pro Arena.

„Asta e caterincă”

Gigi Becali și-a continuat tirada la adresa așa-zisei oferte. El a confirmat că a fost sunat de Adrian Mutu, tehnicianul rapidiștilor în privința transferurilor. De altfel, și „Briliantul” a conformat că a vorbit cu patronul vicecampioanei, dar a adăugat că „prețurile nu era cele la care ne gândeam noi”.

Gigi Becali s-a arătat enervat și de faptul că a fost sunat de antrenor, un simplu angajat, și nu de patronii clubului, așa cum este el.

„Dacă mă cunoști, sună-mă tu! Eu l-am pus vreodată pe Dică să sune patroni, să cumpere jucători? M-a sunat pe mine Mutu. N-a spus de Olaru, ci numai de Coman, că dă două milioane de euro. Nu a fost o ofertă jignitoare. Am zis «bă Adriane, nu-l dau». Din bun simț l-am lăsat în pace.

Știți care e treaba cu Mutu? Prin prisma valorii de jucător, se bucură de simpatie și de respect. Dar nu putem vorbi numai din acest unghi. Trebuie să ne uităm și la caracter, și la alte lucruri.

Din simpatie, nu i-am zis nimic. Dacă Șucu și Angelescu sunt patroni, să-mi zică ei că îl vor pe Coman.

Dar dacă tu vezi că am ofertă de 5 milioane pe Olaru, cum să zici că oferi 1 milion jumătate? Poți spune, că nu te bate nimeni, dar ești de râs, de circ! Dacă tu ești patron și-l pui pe antrenor să negocieze, iar ești de circ!”, a afirmat Becali la Pro Arena.

Ce l-a deranjat pe patronul FCSB

Gigi Becali a adăugat că nu crede că inițiativa „ofertelor” i-a aparținut lui Dan Șucu, unul dintre copatronii Rapidului, alături de Victor Angelescu. Finanțatorul FCSB îl suspectează mai degrabă chiar pe Adrian Mutu pentru acst lucru, emițând ipoteza că acesta poate a vrut să facă chiar o „caterincă”.

„Eu nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de la magazin să negocieze când cumpără mobilă din Italia, de la patron (n.r. – se referă la lanțul de magazine de mobilă deținut de Șucu, Mobexpert).

Nu cred că el, un om de calitate, face asemenea mizerii. Poate era chiar ideea lui Mutu. Cine știe? Stătea la o masă și i-a venit să facă caterincă. Asta e caterincă, nu ceva serios. Și nu cred că Șucu face caterincă. De asta nu vreau să mă iau de el, nu are de ce. Ce vină are că unii angajați de acolo negociază și spun ei sume? Dică nu și-a permite să facă asta”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

Gig9 Becali a mai afirmat că pentru 10 milioane de euro îi vinde imediat pe Coman și Olaru, oricui dorește. El a adăugat că Dan Șucu, a cărui avere e mai mică decât a sa, nu și-ar permite salariile celor doi, care au 20.000 de euro, respectiv, 15.000 de euro pe lună, la FCSB.