Gigi Becali a uluit total românii! Ce a făcut chiar în curtea unei biserici, în timpul slujbei VIDEO

Gigi Becali a uluit total românii! Ce a făcut chiar în curtea unei biserici, în timpul slujbei VIDEO
Gigi Becali a uluit total romanii

Gigi Becali este, fără îndoială, unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. În ciuda temperamentului său coleric, binecunoscut de către toți românii, latifundiarul din Pipera are o latură sensibilă strâns legată de spiritualitate și credință. Recent, patronul FCSB a făcut un gest incredibil în fața unei biserici. Cum i-a uimit pe români.

Gigi Becali a ajutat o persoană cu dizabilități

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om credincios și cu frică de Dumnezeu. De-a lungul anilor, în ciuda firii sale vulcanice, patronul de la FCSB a ridicat biserici, mânăstiri și alte lăcașe de cult, a ajutat nenumărați români să-și construiască locuințe și să se descurce cu banii.

Latifundiarul din Pipera a fost, dintotdeauna, empatic și milostiv cu persoanele din jurul său, pe care a încercat să le ajute, într-un fel sau altul. Alături de fostul arbitru Alexandru Tudor, un om care împărtășește aceleași principii creștine solide cu Gigi Becali, afaceristul a impresioant printr-un gest incredibil.

Aflați în curtea Mănăstirii Radu Vodă, Gigi Becali a fost abordat de o persoană cu dizabilități, care l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera.

Fără a sta pe gânduri, afaceristul și-a scos haina de pe el, a înghenuncheat și l-a ajutat pe omul nevoiaș să se îmbrace, lucru ce i-a înduioșat pe creștinii aflați la fața locului.

Apoi, Gigi Becali l-a îmbrățișat pe bărbatul ce se sprijinea în cârje, scenă care le-a provocat lacrimi de emoție martorilor prezenți, după cum se poate vedea în clipul publicat de cei de la Playsport.

Gigi Becali ctitorește noi biserici

De-a lungul timpului, cu toții știm că latifundiarul din Pipera a contribuit financiar la ctitorirea multor lăcașe de cult în România. Acum câteva luni, a ridicat Biserca de la Manăstirea Pantocrator din Teleorman.

În județul Vâlcea, la Olănești, omul de afaceri a cumpărat un teren imens, unde ridică o mănăstire în care femeile nu vor avea acces, notează publicația locală Indiscret. Sursa citată prezintă imaginea unui panou afișat la granița terenului, pe care scrie „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor!”

„Femeile şi bărbaţii nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbaţii”, a declarat Gigi Becali pentru Libertatea, acum ceva vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI