Gigi Becali a dezvăluit tehnica de vânzare a jucătorilor săi. Ce strategie aplică patronul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit tehnica de vânzare a jucătorilor săi. Ce strategie aplică patronul FCSB
Gigi Becali aplică la FCSB o strategie originală pentru a avea mereu jucători „buni pentru export”

Gigi Becali a dezvăluit tehnica de vânzare a jucătorilor săi. Patronul FCSB a reușit câteva transferuri spectaculoase în acest an. Cele ale lui Dennis Man, la Parma și Olimpiu Moruțan, la Galatasaray sunt reperele financiare ale acestor mutări. Latifundiarul a dezvăluit care este strategia pe care o aplică atunci când vrea să facă un transfer.

Gigi Becali a dezvăluit tehnica de vânzare a jucătorilor săi

Gigi Becali are un stil personal binecunoscut. Și când e vorba de antrenori, de transferuri, și chiar de Covid-19. Patronul FCSB a recunoscut că aplică o metodă originală în lupta cu teribilul virus. Pentru Gigi Becali gargara cu țuică și strănutul sunt marile „arme” împotriva coronavirusului.

Cred că am avut Covid de 50-100 de ori. Eu simt: în nas, în gât, strănut puțin, fac puțină gargară cu țuică și apoi am aruncat. Gust, miros febră ați avut? Nu am avut așa ceva, dar dacă eu îl simt în gât. Simt că mă gădilă în nas, în gât.

Eu îl simt imediat și îi zic lui nevastă-mea: „Astăzi m-a atacat Covidul”. Și strănut și îl arunc și cu asta basta. Fac o gargară din asta cu țuică mai tare, scuip de două ori și am aruncat covidul. Când am făcut analizele de sânge, în loc să scadă, creșteau anticorpii. Nu înseamnă că am avut de șapte ori Covid?”, a exlicat Gigi Becali la RomaniaTV.

Ce strategie aplică patronul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit și strategia pe care o aplică atunci când se decide să vândă un jucător. El a declarat că transferurile lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan au fost făcute, deliberat, pentru a face loc altui jucător ce poate deveni „bun la export”.

Gigi Becali a obținut 11 milioane de euro de la Parma pentru Dennis Man, la începutul acestui an. Acum 3 luni, el l-a vândut și pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray cu 3,5 milioane de euro. Dar suma totală a mutării poate ajunge la 5,7 milioane de euro, cu tot cu bonusurile de performanță. Iar acestea au început să fie „bifate”

Primul bonus a fost bifat încă din august, când Galatasaray s-a calificat în grupele Europa League, ceea ce îi va aduce lui Gigi Becali încă 500.000 de euro. Olimpiu Moruțan a ajuns recent la 15 meciuri jucate pentru Galatasaray, realizare care va trimite în conturile clubului FCSB alte 600.000 de euro.

Gigi Becali a recunoscut că, deși spera să obțină o sumă mult mai mare pe Moruțan, a preferat să-l vândă acum pentru a-i face loc lui Andrei Cordea pe „lista transferabililor”. Exact la fel s-a întâmplat și la transferul lui Dennis Man, care i-a făcut loc, astfel, tocmai lui Moruțan.

Eu, dacă am un jucător de 20 (n.r. – de milioane de euro), îl vând cu 40! Eu, când l-am vândut pe Man cu 11 milioane, l-am dat să-i fac loc lui Moruțan. Apoi, a venit Cordea, l-am vândut pe Moruțan ca să-i fac loc lui Cordea. Nu am unul de 20-30 de milioane, nu am acum”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI