Gigi Becali a trăit cea mai mare umilință din viață. Totul a fost făcut public

Gigi Becali, umilință fără margini în public

Gigi Becali a fost pus în fața unei situații care l-a făcut să se simtă umilit. Ce s-a întâmplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor.

Gigi Becali, umilință fără margini în public

Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cunoscutul afacerist a fost umilit în public. Toată lumea l-a văzut de-a lungul anilor ca fiind o persoană demnă, orgolioasă, extrem de transparentă și niciodată temându-se să-și facă simțită prezența prin opiniile sale. Cu toate astea, umilit fiind în public….de data asta nu a ripostat deloc, ci a ales să rămână docil și foarte tăcut. Totul a pornit de la o postare de pe o rețea de socializare urcată în mediul online pe contul atacantului naționalei de tineret a României la finele meciului dintre FCSD- Viitorul Constanța, scor 3-0.

„Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale!”, a fost mesajul care l-a făcut pe Adrian Petre să intervină în direct prin transmisiune telefonică la Digi Sport, pentru a lămuri totul.

Mesajul a fost urcat pe contul de Facebook al fotbalistului, dar de altcineva care nu i-a cerut în prealabil aprobarea lui Petre. Cel din urmă a susținut că atunci când are ceva de zis, preferă să o fac față-n față, nu în modul acesta. Scuza postării care a uimit pe toată lumea a fost că sportivul are un prieten care se ocupă de pagina sa și care de obicei îl consultă înainte de orice, lucru care nu s-a mai întâmplat de data aceasta.

Gigi Becali, umilință din partea lui Adrian Petre
Gigi Becali, umilință din partea lui Adrian Petre

„Sunt conturile mele”

„Am un cont la care nu am acces. Altcineva controlează postările. Sunt conturile mele, dar altcineva postează în locul meu. Toată lumea m-a sunat, a fost nebunie la mine în telefon. Am intrat, am văzut şi am luat măsuri. Dacă am ceva de zis, zic în față. Dacă am deranjat pe cineva, vreau să-mi cer iertare pentru că eu n-am control asupra contului şi n-aș fi făcut niciodată așa ceva. Toată lumea a preluat postarea. Am șters tot ce s-a postat. Îmi cer scuze pentru ce s-a creat după acea postare. Situația mea este foarte delicată, dar îmi aștept șansele. Mă antrenez şi aștept să intru pe teren”
Adrian Petre

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI