Fotbalistul de la FCSB care o ia pe urma lui Messi! Gigi Becali vrea să îl pedepsească aspru pentru ce a comis

Fotbalistul de la FCSB care o ia pe urma lui Messi! Gigi Becali vrea să îl pedepsească aspru pentru ce a comis
Lionel Messi rămâne la Barcelona. Anunțul șocant din această seară

Războiul dintre Leo Messi şi FC Barcelona are şanse mari să se termine cu o decizie a instanţelor sportive. Starul argentinian pretinde că poate să plece liber de contract, dar este contrazis de oficialii catalani. Josep Maria Bartomeu a avertizat că Messi are contract până în 2021 şi poate fi transferat doar prin achitarea clauzei de reziliere. 700 de milioane de euro în cazul lui Leo Messi.

Bogdan Planic, în aceeaşi situaţie cu Messi! Becali nu este dispus la negocieri, vrea 10 milioane € dacă sârbul merge la altă echipă

Fotbalistul ar putea să forţeze un transfer, în cazul în care va deschide un proces împotriva Barcelonei. Dar clubul care îl achiziţionează trebuie să îşi asume riscul că ar putea fi nevoit să achite cei 700 de milioane de euro. Desigur, doar în cazul în care catalanii au câştig de cauză în respectivul proces. Ar fi, totuşi, un risc uriaş. Tocmai de asta încearcă Messi să obţină un acord din partea catalanilor. Care la rândul lor nu prea ar vrea să rişte să îl piardă pe fotbalist gratis şi ar putea fi dispuşi să accepte o ofertă care să se apropie de 300 de milioane de euro.

Războiul dintre Gigi Becali şi Bogdan Planic este departe de a fi încheiat

Situaţia foarte complicată în care este Leo Messi este aproape identică şi pentru un fotbalist care s-a aflat în contract cu FCSB. Sau încă se mai află sub contract, aşa cum pretinde Gigi Becali. Este vorba despre Bogdan Planic, cel care este în litigiu cu FCSB şi vrea să se transfere liber de contract.

Bogdan Planic a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele şi meciurile FCSB. Furios după ce contractul i-a fost micşorat în timpul pandemiei. A considerat că acesta este un motiv suficient pentru a rupe înţelegerea pe care o avea în Liga 1. Gigi Becali nu a fost nici pe departe la fel de înţelegător ca Bartomeu. I-a transmis lui Bogdan Planic că nu este dispus la nicio negociere şi că vrea să îi termine cariera sârbului.

Planic avea o clauză de reziliere de zece milioane de euro, iar clubul care îl va achiziţiona riscă să plătească această sumă. Asta în cazul în care fotbalistul va pierde procesul cu FCSB. Tocmai de asta, echipele interesate de el ezite să semneze un contract. Astfel că Bogdan Planic este în continuare liber de contract.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI