Gigi Becali a recunoscut cine a făcut schimbările la FCSB în meciul cu Botoșani: „Ce rost are întrebarea asta?”

Gigi Becali a recunoscut cine a făcut schimbările la FCSB în meciul cu Botoșani: „Ce rost are întrebarea asta?”
Gigi Becali a recunoscut cine a făcut schimbările inspirate la FCSB, în meciul cu Botoșani, ce au schimbat soarta partidei

Gigi Becali a recunoscut cine a făcut schimbările la FCSB în meciul cu Botoșani. Vicecampioana a trecut cu bine peste șocul înlocuirii antrenorului Edi Iordănescu cu Toni Petrea. Roș-albaștrii au câștigat cu 3-1 în fața celor de la Botoșani. Jocul a fost decis de mutările inspirate făcute după pauză în garnitura celor de la FCSB. Acum s-a aflat și cine a fost responsabil de schimbările ce au adus victoria bucureștenilor.

Gigi Becali a recunoscut cine a făcut schimbările la FCSB în meciul cu Botoșani

Gigi Becali a recunoscut cine a făcut schimbările la FCSB în meciul cu Botoșani. Vicecampioana s-a impus cu 3-1 în fața mai vechilor „clienți” de la Botoșani. Roș-albaștrii au trecut cu brio primul test de după despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu. Acesta a fost înlocuit cu Toni Petrea, cel care a mai condus echipa și în sezonul trecut.

Gigi Becali a susținut că l-a numit pe Petrea pentru că a fost primul care a răspuns la telefon dintre cei aflați pe lista sa. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit, însă, că tehnicianul de 46 de ani a vrut să refuze, inițial, oferta latifundiarului.

Poenaru era exclus din start, de abia mersese la Gaz Metan. Singurele nume pronunţate au fost Dică şi Petrea, dar Dică încă era la echipa naţională. Toni a zis că nu ar prea vrea să vină, după i-a zis Gigi că sună pe altcineva.

S-a gândit şi pe urmă seara a sunat (n.r. – Gigi Becali) şi a făcut altă ofertă şi discuţii despre relaţia care va fi puţin diferită faţă de ce a fost înainte”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

„Ce rost are întrebarea asta?”

Gigi Becali a găsit în Toni Petrea, sezonul trecut, un antrenor maleabil, care a „percutat” la prețioasele indicații venite pe telefon. Deși era evident într-o postură inconfortabilă, Petrea a avut diplomația „să țină în el” eventualele nemulțumiri. De altfel, una dintre condițiile puse de Petrea pentru a reveni pe banca FCSB a fost să nu mai fie pus să facă schimbări până la pauză.

Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat că îi acordă tehnicianului o „perioadă de grație” de 11 meciuri, timp în care nu se va băga peste antrenor. Firește, nu sunt mulți cei care să îl creadă, mai ales în cazul lui Petrea. În partida cu Botoșani, nu s-a făcut nicio schimbare la pauză.

Dar, în minutele 59, apoi 69, la 1-0 pentru Botoșani, au intrat pe teren chiar jucătorii care au schimbat soarta meciului: Constantin Budescu, Ianis Stoica și Vali Gheorghe. Ultimul a egalat, la 8 minute după ce a l-a schimbat pe Darius Olaru. Ianis Stoica a înscris al doilea gol, în minutul 86 dintr-o pasă dată de Budescu. Scorul final a fost stabilit de Tănase.

Întrebat despre schimbările făcute în partida cu Botoșaniul, Gigi Becali a declarat că toate au fost decise de Toni Petrea. El s-a declarat mulțumit de jocul echipei pentru că roș-albaștrii au avut posesia.

Sunt mulțumit de rezultat. Chiar dacă pierdeam nu eram nemulțumit pentru că am avut mingea doar la noi. Pe mine mă interesează jocul. Dacă joci, atunci vine golul. Ei au dat gol așa aiurea. Puteau să dea și două, dar tot îi bați sau îi egalezi.

Jocul mă interesează, îmi place ce jucăm și pentru mine asta contează. Nu aveam ce să zic și dacă pierdeam. S-a jucat la o poartă. Toni Petrea a făcut schimbările, nu mai întrebați asta că nu are rost. Antrenorul face schimbările. Ce rost are întrebarea asta? Auzi, dacă vrem să continuăm… Altă întrebare”, a spus Gigi Becali la Pro X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI