Gigi Becali, decizie surpriză după refuzul lui Șumudică. Pe cine aduce antrenor la FCSB

Gigi Becali, decizie surpriză după refuzul lui Șumudică. Pe cine aduce antrenor la FCSB
Gigi Becali, decizie surpriză după refuzul lui Șumudică. Pe cine aduce antrenor la FCSB

FCSB este în căutare de un nou antrenor, după ce Gigi Becali a fost refuzat de Marius Șumudică. Acum, latifundiarul a luat o decizie surpriză și a decis cine să îi antreneze echipa.

Gigi Becali, decizie surpriză după refuzul lui Șumudică

Este vorba despre Nicolae Dică, care a acceptat propunerea lui Gigi Becali. Potrivit unor surse GSP, totul s-a stabilit joi seara. Nicolae Dică este la al doilea mandat pe banca echipei FCSB. El a antrenat FCSB și a condus-o în 80 de partide, dintre care 46 câștigate.

A reușit să termine pe locul doi în primul sezon și a fost eliminată în șaisprezecimile Europa Leage de către Lazio. Apoi, în 2018, Dică a dus FCSB cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat la 6 puncte distanță de CFR Cluj.

S-a mai zvonit și despre cooptarea lui Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș la FCSB, însă Gigi Becali a spulberat rapid această variantă.

„Prepeliță?! Ce Prepeliță, mă? Hai, mă, termină!” , a fost reacția lui Becali.

El a mai spus că era convins că Șumudică va accepta postul și înainte să se afle că este vorba despre Nicolae Dică, Becali spunea că va fi un antrenor român.

A plecat antrenorul. Mai facem mâine o rundă! Cum să vă spun cine e? De Șumudică eram 99% sigur că e și nu am mai venit… Cum să vă spun de ăsta, cu care nici nu m-am înțeles? Va fi un antrenor român, dar nu are rost să vorbim acum”, a spus Becali.

Ce spunea Becali despre Olăriu, Mutu sau Dan Petrescu ca posibili antrenori FCSB

De asemenea, el a eliminat mai multe nume de pe listă, spunând și motivele pentru care nu îi vrea în preajma FCSB.

„Am un antrenor în fața mea, dar nu vă spun vouă cine e. Abia a venit antrenorul la discuții. Degeaba veniți aici, că am mai multe ieșiri prin care poate pleca. Vă spun ceva, după ce pun antrenorul asta, o să îmi schimb numărul de telefon. Gata. Nu mai vorbesc!  Va fi un antrenor 500%! Nu mă mai bag. Și nu doar că nu mă mai bag, ci nu mai răspund nici la telefon. Îi spun că obiectivul sunt banii și jucătorii tineri. 

Olăroiu?! El poate veni oricând pentru că m-a ajutat la greu. Dar nu e Olăroiu pentru că, dacă era el, îl anunțam deja.

Dan Petrescu? Am zis că omul care înjură nu are ce căuta la mine. Dacă nu mă înjură, negociem!

Mutu? Eu iau un antrenor care știe fotbal, care a făcut performanță, care știe fotbal cât toți, căruia îi știu ce-i poate capul. 

Edi Iordănescu poate fi cândva. E un antrenor de valoare, care a câștigat campionatul. Dar trebuie să renunțe la trufie. 

Rednic putea să fie, dar după ce a făcut la Viitorul… Să mă distrugă și pe mine? Are bani mulți și nu-i mai arde de antrenorat”, a declarat Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI