Cu ce fotbalist vrea Gigi Becali să se îmbogățească acum: ”E o perlă pe care vreau bani mulți de tot”

Cu ce fotbalist vrea Gigi Becali să se îmbogățească acum: ”E o perlă pe care vreau bani mulți de tot”
FCSB are un început greoi în campionat

În ultima etapă de campionat, FCSB a trecut cu 2-1 de  cei de la Gaz Metan Mediaș. După primele patru etape echipa finanțată de Gigi Becali se află pe locul patru, după FC Botoșani, Rapid și CFR Cluj. Începutul a fost greu, iar Gigi Becali are mari probleme la lot, după plecarea atacantului ceh Zdenek Ondrasek. A pierdut destui bani, după acest moment, dar și-a găsit o nouă vedetă. Sau, cel puțin așa declară latifundiarul din Pipera în aceste zile despre tânărul Tavi Popescu.

FCSB are un început greoi în campionat

Duminică a avut loc a IV-a etapă din Liga 1, iar FCSB a reușit acasă victoria împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Deși se baza pe un lot de jucători, Becali a pierdut aproximativ 600.000 de euro, odată cu rezilierea contractului cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek. Decizia de a-i rezilia contractul a fost urmată și de o alta, exlcuderea din lot a unui alt jucător, și anume Vucur. Gigi Becali a făcut anunțul l-a făcut chiar înainte de ultima etapă.

„La revedere, Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipă, nu îi mai vedeți. Au contracte, le respectăm. Le propunem, negociem, am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu.

Vă dați seama, îi dă doar 10.000 euro pe lună. Ca să plece, trebuie să îi dau 50.000, că nu pleacă ăla altfel. După ce i-am dat 100.000, apoi alți 30.000, îi mai dau încă 50.000”, a spus Becali.

Tavi Popescu, noua vedetă descoperită de Gigi Becali

Nu ar fi nici prima și nici ultima oară când Gigi Becali anunță sume colosale pentru jucătorii săi. Mai nou, vedeta declarată a celor de la FCSB, este Tavi Popescu, despre care Becali spune că-l va avea în primul 11 la toate meciurile. Tot legat de tânărul Tavi Popescu, Gigi Becali spune că acesta îi va aduce sume frumușele în conturi, dacă se va pune problema unui transfer.

La acest moment cotația lui Tavi Popescu este de 12 milioane de euro, conform celor de la transfermarkt.com. În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu a venit la FCSB în septembrie 2020 și are, până acum 39 de meciuri, 5 goluri și opt pase decisive. În meciul cu Gaz Metan Mediaș Tavi Popescu a intrat după pauză, în minutul 72, ca mai apoi, din pasa lui Florin Tănase să înscrie golul de 2-1 pentru FCSB. Despre decizia de a-l aduce direct în prmul 11 a vorbit Gigi Becali la finalul meciului, declarând:

„Nu putem să-l lăsăm pe Tavi Popescu să intre din postura de rezervă. Păi, Tavi Popescu dacă-l băgăm din postura de rezervă. Păi ce facem?

Trebuie să fie titular, să fie fotbalist, să fie bărbat adevărat, să câștige meciuri să joace să lupte. Tavi Popescu e o perlă pe care vreau bani mulți de tot. Mulți, mulți”, a spus Gigi Becali la PRO X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI