15 iul. 2024 | 11:21

Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. Imagini de senzație cu celebrul afacerist pe ringul de dans VIDEO

Monden
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. Imagini de senzație cu celebrul afacerist pe ringul de dans VIDEO
Nuntă mare în familia Hagi, ieri pe 14 iulie

La marele eveniment de ieri din familia Hagi nu avea cum să lipsească celebrul latifundiar din Pipera. Alături de soția sa, Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi.

Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi

Ieri seară, la Palatul Știrbey din Capitală a avut loc mare petrecere, cu peste 500 de invitați. Ieri, pe 14 iulie, Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat religios, find înconjurați de familie, prieteni, apropiați, rude și colegi de Națională ai tânărului Ianis.

Printre cei peste 500 de invitați s-a aflat și Gigi Becali, alături de soție. Dar, parcă ca niciodată, Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi, fiind surprinse și imagini de senzație cu celebrul afacerist pe ringul de dans.

În timp ce Spania câștiga în fața Angliei, în Finala EURO 2024, cu 2-1, la Buftea Ianis Hagi și Elena Tănase aveau parte de nunta anului, iar printre invitații care nu s-au uitat la bani, a fost și Gigi Becali.

Imagini de senzație cu celebrul afacerist pe ringul de dans

Seara a fost una incendiară la Palatul Știrbey din Buftea, unde cei peste 500 de invitați s-au distrat pe cinste. De la fericitul eveniment au apărut ulterior și imagini, unele dintre ele imagini de senzație cu celebrul afacerist pe ringul de dans.

Se pare că Gigi Becali s-a simțit extrem de bine, având în vedere că a stat câteva ore bune pe ringul de dans, aruncând cu bani în stânga și în dreapta. De altfel latifundiarul din Pipera și-a continuat distracția îmcepută încă din decembrie anul trecut, moment în care și-a dat iar în petic, și tot pe ringul de dans.

De altfel despre evenimentul de aeară și dansul său pe ring avea să comenteze cu ceva timp în urmă, latifundiarul declarând atunci că „Mă duc la Ianis la nuntă, o să dansez, o să băgăm pe Tiktok”.

Ianis Hagi și Elena Tănase, cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc

După cununia civilă din decembrie 2023, Ianis și Elena au luat decizia de a-și uni destinele și religios, iar evenimentul a avut loc în cursul zilei de ieri, 14 iulie. Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat la Biserica Sf. Visarion din Capitală, urmat de o petrecere pe cinste la care au participat peste 500 de persoane.

Elena, în vârstă de 23 de ani, avea să fie cerută în căsătorie la Paris, într-un cadru romantic foarte bine pus la punct de tânărul Ianis, de 25 de ani. A urmat apoi cununia civilă din decembrie 2023, iar acum a venit și nunta fastuoasă de ieri seară, de la Palatul Știrbey.

Digisport.ro
Mădălina Ghenea a postat fotografii pe internet și a spus totul: ”Acest om m-a abuzat. Plângeam și el îmi râdea în față”
Stirile PROTV
Cine este Ioan Pintaru, românul care a lovit de 8 ori o fetiță cu un cuțit în Londra. Și el ar fi tatăl unei fetițe
PlaySport
BREAKING: Aroganță de 100 000 de euro pentru Simona Halep! Ce mașină și-a luat
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
ProActual
Daiana Prodan de la Insula Iubirii nu mai arată așa! Mesaj dur pentru hateri, după ce și-a mărit buzele: „Vai, îți editezi pozele”
EVZ.ro
Insula iubirii. Cornel Luchian, complet blocat. I s-a făcut rău când a văzut poze cu logodnica
Spynews.ro
Laura Cosoi, imagini emoționante postate cu părinții: „Am mai fi avut multe de povestit...”. Fiica cea mică, Aida, îi amintește de tatăl ei / FOTO
PRO TV
Noi detalii după ce Ralf Schumacher a dezvăluit că e gay și îndrăgostit de un bărbat. Ce i-ar fi spus soției fostul pilot de Formula 1
Adevarul
Fără Facebook și TikTok la serviciu. Se întâmplă într-o companie de stat din România
BZI.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Sport.ro
Nadia Comăneci, mesaj scurt pentru Jordan Chiles, după ce Ana Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz
Viva.ro
S-a aflat adevărul! Carmen de la Sălciua a spus câte operații estetice are: „Am încercat să lămuresc...”