14 iul. 2024 | 14:46

Numele surpriză din showbiz care și-a făcut apariția la nunta lui Ianis Hagi. E din Generația de Aur

Monden
Numele surpriză din showbiz care și-a făcut apariția la nunta lui Ianis Hagi. E din Generația de Aur

Ianis și Elena Hagi se căsătoresc duminică, 14 iulie 2024, la Biserica Sf. Visarion din București. Intrarea în lăcașul de cult a fost decorat cu flori albe, la fel ca restul aranjamentelor. Mirii au vrut bujori și trandafiri.

Cine și-a făcut apariția la nunta lui Ianis Hagi

De altfel, au început să sosească și primii invitați la biserică. Unul dintre ei este Gică Popescu, surprins pe treptele bisericii. Sunt așteptate și alte nume importante din lumea sportului, cum ar fi Simona Halep.

Gică Popescu este unul dintre cei mai faimoși fotbaliști români, cunoscut atât pentru cariera sa de succes ca jucător, cât și pentru implicarea sa în fotbal după retragere. Acesta s-a născut pe 9 octombrie 1967 în Calafat, județul Dolj. Și-a început cariera de fotbalist la echipa locală Dunărea Calafat, de unde a fost remarcat și transferat la Universitatea Craiova, în 1985. Aici, Popescu a jucat ca mijlocaș defensiv și fundaș central, impresionând prin abilitățile sale tehnice și tactice.

Detalii despre Gică Popescu

Performanțele sale remarcabile la Universitatea Craiova i-au adus un transfer la Steaua București în 1988, unde a continuat să strălucească. În 1990, Popescu a făcut pasul către fotbalul internațional, semnând cu PSV Eindhoven din Olanda. La PSV, Popescu a jucat un rol esențial, contribuind la câștigarea campionatului olandez.

După perioada de succes din Olanda, Gică Popescu a evoluat la mai multe cluburi de prestigiu din Europa, printre care:

  • Tottenham Hotspur (Anglia): Aici, Popescu a avut o contribuție semnificativă, devenind unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei.
  • FC Barcelona (Spania): Perioada petrecută la Barcelona a fost una dintre cele mai de succes din cariera sa. A câștigat Cupa Cupelor UEFA în 1997 și a fost căpitanul echipei sub conducerea antrenorului Johan Cruyff.
  • Galatasaray (Turcia): La Galatasaray, Popescu a câștigat Cupa UEFA în 2000 și Supercupa Europei în același an, devenind un erou pentru fanii turci.

Cariera la echipa națională

Gică Popescu a fost un pilon al echipei naționale a României, pentru care a jucat 115 meciuri și a marcat 16 goluri. A participat la trei turnee finale ale Campionatului Mondial (1990, 1994, 1998) și la două Campionate Europene (1996, 2000). Popescu a fost căpitanul naționalei României, fiind respectat pentru leadership-ul său și dedicarea față de echipă.

Viața după retragere

După retragerea sa din fotbal în 2003, Gică Popescu a rămas activ în lumea sportului. A deținut funcții administrative și a fost implicat în mai multe proiecte fotbalistice. Popescu a fost și un susținător vocal al dezvoltării fotbalului românesc și a încercat să contribuie la modernizarea acestuia.

Probleme legale

În 2014, Gică Popescu a fost implicat într-un scandal de corupție legat de transferurile de jucători și a fost condamnat la închisoare. Aceasta a fost o perioadă dificilă în viața sa, dar după eliberare, Popescu a continuat să fie implicat în fotbal.

Digisport.ro
Mircea Lucescu a auzit cum s-a plâns selecționerul Lituaniei după meci și i-a dat "șah mat" în câteva cuvinte
Stirile PROTV
Criminalul în serie din Constanța, ajutat de familie. Copiii stăteau lângă cadavrul din baie și l-au ajutat să-l îngroape
PlaySport
Aroganță uriașă a milionarilor Dedeman! Frații Pavăl au cumpărat un hotel de lux în Albii Elvețieni. Imagini fantastice cu proprietatea veche de 150 de ani
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
ProActual
Surpriza de care a avut parte un român care a comandat un telefon mobil pe Olx. A mers la poliție după ce a văzut ce era în colet
EVZ.ro
Oana Mizil, dezvăluiri incendiare. Adevărul despre agresiunile lui Vanghelie
Spynews.ro
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
PRO TV
Un actor român îl face praf pe Keanu Reeves: “E slab în meseria lui, nu face nimic de fapt”
Adevarul
Lovitură de geniu dată în plin Rusiei sau sinucidere curată pentru Ucraina? General: „Asta le-ar putea deschide calea să avanseze”
BZI.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Sport.ro
FOTO Imaginile "interzise" cu Ivana Knoll, într-un costum de baie aproape inexistent. Fanii au reacționat imediat
Viva.ro
Ultima aparție a Nicoletei Luciu a stârnit un val de reacții: „Ce ai făcut? Nu mai ai nicio trăsătură din ce aveai când lucrai în TV!” Imaginile WOW!
Parteneri
Cine este stewardesa din Bistrița care a fost găsită moartă în Japonia. Avea 30 de ani și o viață înainte
Redactia.ro
Replica lui Alexandru Ciucu, după ce Alina Sorescu l-a acuzat că le-a dat interzis fiicelor să vină la concertele ei: „False victimizări, nu pot accepta minciunile!” Video EXCLUSIV
Click.ro
Tudor Chirilă, scandal în public. Poliția Locală Sectorul 1 a intervenit pe Facebook. Filmarea publicată de artist
Digi24
Alexandra Stan, filmată GOALĂ pe plajă! Imaginile INCEDIARE le avem și se văd AICI
Vocea.biz
Un concurent de la Insula Iubirii ar fi lăsat-o însărcinată pe ispita care l-a cucerit
Unica.ro
Serghei Mizil a fost spectator. Lecția pe care i-a dat-o o brunetă. Video
EVZ.ro
Cine e principalul suspect în cazul celor două crime din Constanța. După ce le-ar fi ucis pe Denisa și Delia, bărbatul care își spunea "Șacalul" posta clipuri pe TikTok / FOTO
Spynews
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
Capital.ro
Cât plătește Pepe pentru școala fetelor. Yasmine a fost alături de Maria și Rosa în prima zi
Avantaje
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Mediaflux
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cornel de la Insula Iubirii sezon 8, imagine emoționantă cu trei dintre copiii săi, în prima zi de școală. Cum a recționat Iustina
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro