Gigi Becali a ‘explodat’ când a auzit de carantinarea Bucureștiului. Ce a spus că va face

Gigi Becali a ‘explodat’ când a auzit de carantinarea Bucureștiului. Ce a spus că va face
Gigi Becali a 'explodat' când a auzit de carantinarea Bucureștiului. Ce a spus că va face

Patronul FCSB a răbufnit atunci când a auzit că autoritățile vor carantinarea Bucureștiului până după Paște. Ce a spus Gigi Becali că va face, în cazul în care aceste noi restricții vor intra în vigoare. Latifundiarul din Pipera nu se dă bătut. 

Gigi Becali a ‘explodat’ când a auzit de carantinarea Bucureștiului

Gigi Becali, furios când a auzit că municipiul București este în pericol de carantinare. Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține și a răbufnit către autoritățile române, care au anunțat că se gândesc în aplicarea unor măsuri drastice în pandemia de coronavirus, precum carantinarea Capitalei după Paște. Patronul FCSB nici nu vrea să audă de așa ceva, susținând că el nu va sta în casă, indiferent de ce spune legea.

Gigi Becali a fost foarte clar atunci când a spus că pentru el Paștele este o sărbătoare sfântă, iar în această perioadă nu va ține cont de purtarea măștilor de protecție și nici de alte restricții.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine.

Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali, conform celor de la spynews.ro.

Se va instaura sau nu carantina în București?

Carantinarea marilor orașe din România vine ca o potențială soluție în urma creșterii alarmante a cazurilor infectate de coronavirus din România. Rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori, iar autoritățile sunt îngrijorate.

„Nu putem exclude carantinarea Bucureștiului şi după 6 la mie şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile, nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei. Aceleaşi măsuri care se iau în carantină peste tot în ţară, aceleaşi trebuie luate şi în Bucureşti”, a afirmat ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, acum câteva zile.

Prefectul Bucureștiului Alin Stoica a vorbit, în detaliu, despre care sunt șansele ca în Capitală să se declare lockdown.

„Aceste reguli deja există. Pe de o parte, este vorba despre măsurile normale pe care toată lumea trebuie să le respecte, adică și dumneavoastră și eu. În momentul în care sunt la mall și văd că e aglomerație, trebuie să fiu atent. Pe de altă parte, cei care conduc aceste afaceri trebuie să-și protejeze proprii angajați.

Am văzut comercianți care nu permit cozile în interior, ci în exterior, unde există mai mult spațiu, pentru a-și proteja angajații, dar și pentru a respecta normele și clienții. Mă aștept conformarea să fie din partea fiecăruia. Acum există reguli pentru a restricționa numărul persoanelor până la o treime din capacitate, deci…”, a declarat Alin Stoica într-o conferință de presă televizată.