Gigi Becali, mărturie șocantă despre tratamentul anti-Covid-19 urmat de el: „Fac o gargară din asta, scuip de două ori și am aruncat covidul”

În cursul serii de luni, Gigi Becali a făcut dezvăluiri neașteptate despre modul în care acesta s-a tratat anti-Covid-19 în repetate rânduri. De altfel, latifundarul consideră că Patriarhul României nu s-a vaccinat cu adevărat, susținând că a declarat acest lucru din pură emoție și intimidare. Mai mult, Gigi Becali a subliniat încă o dată nevoia cetățenilor de a avea la dispoziție anivirale, chiar dacă aceștia sunt vaccinați sau nevaccinați.

Ce făcea Gigi Becali la ora 7:00 în centrul Bucureștiului

Gigi Becali a intrat în legătură directă în cadrul emisiunii „Punctul culminant”, acolo unde a povestit mai multe aspecte legate de activitățile din ultima vreme. Printre acestea a abordat și subiectul accidentului în care a fost implicat ieri dimineață, dând asigurări că totul este în regulă, iar de vină au fost ambii șoferi, atât Luță, șoferul său, cât și cel de-al doilea conducător auto implicat în accident.

„N-am nicio problemă, ușa mea nici nu a fost zgâriată. A intrat omul ăla în Luţu, omul era muncitor în construcții. A greșit Luţu, au rămas amândoi fără carnet, omul ăla mai era și băut. Era pe la 7 dimineață. În fiecare dimineață vine Luţu și mă ia și la 7-7:30 sunt la biserică.

Dacă nu am serviciu, mă duc la Dumnezeu în casă, nici nu mă pune la muncă, îmi pune muzică. Iar dacă asculți muzica aia, îți vine bucurie și fericire, așa de bine te simți. Că ăia care zic că trăiasc fericirea, mint, că fericirea e doar în Hristos. Eu nu le cer oamenilor, dar duminică este ziua lui Dumnezeu. De ce să nu mergi alea două ore la biserică, să furi de la Dumnezeu?”, a explicat Gigi Becali episodul petrecut ieri pe Bulevardul Aviatorilor.

„Pot să dau Ivermectină gratis la toată lumea”

Omul de afaceri susține că autoritățile competente din România ar trebui să ia toate măsurile necesare pentru a face posibilă existența antiviralelor în farmacii. Gigi Becali se arată indignat de faptul că tratamentul cu Ivermectină nu este folosit în România, deși acesta ar putea face posibilă existența acestui medicament în țara noastră gratuit.

“Eu spun așa: e adevărat, omul face ce vrea, dar și vaccinatii și nevaccinatii au nevoie de antivirale în farmacii. În toată lumea găsești Ivermectina la farmacie. Eu știu că v-ați vindecat cu medicamente de la mine. Oamenii simpli, care nu au de unde lua, nu au dreptul? Cum în Germania poți să iei, să fie și la noi. Nu e cum au zis, că e pentru animale, ce, dacă dai penicilină la vacă, nu mai dai și la oameni?

Dacă s-a demonstrat că e cel mai eficient, de ce să nu avem în farmacii? Eu pot produce 10.000 de pastile pe ora, dau la toată România gratis. Pot să produc și Arbidol, și Invermectina, am aprobare. Dar pot doar pentru pacienții mei, dar să îmi dea aprobare să fac pentru toată România.

Eu l-am și sunat pe Voiculescu (n.r. Vlad Voiculescu) și i-am zis că îl scap de pandemie. A zis că da, apoi nu a mai răspuns la telefon. Streinu-Cercel și fiica să mă sunau că au nevoie măcar pentru doctori.
Atunci de ce nu mă lasă să fac pentru toți oamenii, gratuit? De ce nu le bagă în protocolul pentru tratament. De ce în India doar 40% sunt vaccinați și nu mai au pandemie? Pentru că au invermectina. La noi de ce nu, trebuie să moară oamenii? Ei nu vor medicamente că să ne oblige să facem vaccin. Iar eu nu fac, mai bine mor acum”, a mai dezvăluit latifundarul din Pipera.

Cum s-a tratat Gigi Becali împotriva infecției cu Covid-19

Omul de afaceri susține că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat, declarând acest lucru ca efect al intimidării în fața jurnaliștilor. Potrivit lui Gigi Becali, vaccinarea este lepădare și nu crede că Preasfințitul Patriarh nu ar fi recurs la acest gest.

„Eu zic că Patriarhul nu s-a vaccinat, el e emotiv și din emoție a spus așa la jurnaliști. Nu avea cum, el știe mai bine decât mine că vaccinarea e lepădare. El a zis exact așa, „da, ne-am vaccinat, gata”. Eu nu cred. Să ne arate. Eu sunt prea mic că să vorbesc de Patriarh”, a adăugat acesta.

Cu privire la infectarea cu Covid-19, Gigi Becali susține că bănuiește că s-a infectat de 50-100 de ori, dar a reușit să scape de virus cu ajutorul gargarei cu țuică.

„Cred că am avut Covid de 50-100 de ori. Eu simt: în nas, în gât, strănut puțin, fac puțină gargară cu țuică și apoi am aruncat. Gust, miros febră ați avut? Nu am avut așa ceva, dar dacă eu îl simt în gât. Simt că mă gădilă în nas, în gât.

Eu îl simt imediat și îi zic lui nevastă-mea: „Astăzi m-a atacat Covidul”. Și strănut și îl arunc și cu asta basta. Fac o gargară din asta cu țuică mai tare, scuip de două ori și am aruncat covidul. Când am făcut analizele de sânge, în loc să scadă, creșteau anticorpii. Nu înseamnă că am avut de șapte ori Covid?”, a exlicat Gigi Becali, în exclusivitate la RomaniaTV.

Urmărește intervenția lui Gigi Becali în emisiunea lui Victor Ciutacu:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI