Gigi Becali a anunțat în direct, la televiziune, că nu se mai retrage din fotbal. Câți bani primește FCSB după victoria cu Saburtalo și care este bugetul echipei

Gigi Becali a anunțat în direct, la televiziune, că nu se mai retrage din fotbal. Câți bani primește FCSB după victoria cu Saburtalo și care este bugetul echipei

Gigi Becali s-a plâns toată săptămâna trecută că fotbalul „îi mănâncă” averea și a făcut un plan de retragere. Acum s-a răzgândit! FCSB a câștigat meciul cu Saburtalo și l-a vândut pe Florin Tănase în China, iar patronul echipei a făcut toate calculele în direct la televiziune. A spus câți bani încasează și cum va arăta bugetul din acest sezon.

Gigi Becali nu se mai retrage din fotbal, după milioanele de euro câștigate în ultimele zile

Gigi Becali s-a răzgândit! Ultimele afaceri, foarte bănoase, l-au ajutat să-și un nou plan în fotbal, asta după ce acum câteva zile spunea că are de gând să se retragă. FCSB va încasa multe milioane de euro după ultimele evenimente. Echipa lui Nicolae Dică a învins cu 4-2 Saburtalo, în returul turului doi preliminar din Europa Conference League și va primi 550.000 de euro, dar l-a și vândut în China, cu trei milioane de euro, pe Florin Tănase, jucătorul cu cel mai mare salariu.

„Păi, stai puțin… Nu m-a schimbat calificarea asta de 400.000 sau cât încasăm noi. M-a schimbat că am scăpat de 40.000 de euro salariu și că am luat 3 milioane de euro. 1,5 milioane de la sponsorul principal, 3 de la Digi, 3 de la Tănase, încă un milion șapte sute de la Moruțan, sunt vreo 10 milioane.

Să vedem dacă urmează și Olaru. Era pentru mine un ghimpe salariul de 40.000 de euro pe lună. Așa, nu mai vorbim de retragere”, a mai declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri are și un plan spectaculos de achiziții. A dezvăluit că vrea să investească bani și să-i cunpere urgent pe Safranko, Ișfan și Miculescu, dar a anunțat că nu este convins că va reuși să-l aducă pe Dan Nistor de la CS Universitatea Craiova.

Are în plan să-l vândă pe Darius Olaru. Cosmin Olăroiu s-a interesat de mijlocașul FCSB și sunt șanse mari ca acest transfer să se realizeze zilele următoare. Afacerea este de aproape șase milioane  de euro.

Cât poate câștiga FCSB în Europa Conference League

FCSB o va înfrunta în turul următor pe Dunajska Streda în drumul spre grupele Europa Conference League, unde ar câștiga aproximativ trei milioane de euro. România are patru echipe care s-au calificat în turul 3 preliminar din această competiție.

Premiile din Europa Conference League

calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
victorie în grupe: 0,5 milioane
egalul în grupe: 0,166 milioane
primul loc în grupă: 0,65 milioane
locul 2 în grupă: 0,3 milioane
calificare în „optimi”: 0,6 milioane
calificare în „sferturi”: 1 milion
calificare în semifinale: 2 milioane
calificare în finală: 3 milioane
campioana: 2 milioane