Gigi Becali a ajuns la tribunal azi. Ce probleme are cu legea

Gigi Becali a ajuns la tribunal azi. Ce probleme are cu legea
Gigi Becali a ajuns la tribunal azi.

Gigi Becali a ajuns azi la tribunal. El încearcă să își recupereze permisul de conducere pierdut în primăvara anului trecut, când a fost prins de radar circulând cu 106 km/h spre Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea, pentru a asista la o înmormântare. Atunci, patronul FCSB a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliției Rutiere, i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile și a fost amendat cu 1.305 de lei.

Gigi Becali a ajuns la tribunal azi

Astfel, Gigi Becali a dat în judecată Poliția IPJ Argeș ca să-și recupereze permisul suspendat pentru 90 de zile după ce a fost surprins grăbindu-se să ajungă la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, care a murit înainte de Înviere. Gigi Becali a invocat apoi, prin avocatul său, mai multe potențiale greșeli ale agentului care a completat atunci, procesul verbal, transmițând că este dispus să achite amenda, dar să i se anuleze suspendarea permisului.

„Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul… Nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă”, spunea Gigi Becali.

Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Pitești, iar avocatul lui Gigi Becali a încercat să convingă instanța anularea sancțiunii, spunând că procesul verbal este nul, întrucât agentul constatator nu ar fi consemnat drumul și localitatea unde a fost încheiat.

Argumentele invocate de avocatul lui Gigi Becali, respinse de instanță

Mai exact, avocatul lui Becali a indicat că polițistul a greșit numele locului în care s-a produs contravenția și că în procesul verbal ar fi menționat „DN7- Valea Ursului , dar de fapt este o eroare deoarece in localitatea Valea Ursului -Argeș nu exista DN, ci Drum European 81 asa cum apare si pe indicator”. El a mai susținut că agentul de poliție nu ar fi indicat locul săvârșirii contravenției, menționând numai „ DN7 Km Unitatea Militară”, corect fiind, potrivit avocatului, „DE 81”, adică „drum european”.

Însă toate argumentele aduse de avocatul lui Gigi Becali au fost respinse de instanță. Decizia nu este însă una definitivă și se poate ataca cu recurs.

Gigi Becali a intrat din nou în atenția presei zilele acestea, făcând o serie de comentarii despre vaccinare. El a spus că dacă vaccinarea ar deveni obligatorie, el se va izola în curtea și în casa din Pipera, alături de familie, dar tot nu își va face vaccinul. Gigi Becali este convins că nici patriarhul Daniel și nici mama lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei de Vaccinare din România, nu s-ar fi vaccinat. Vezi AICI declarațiile latifundiarului din Pipera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI