16 dec. 2020 | 15:51

Veste uimitoare primită de Ianis Hagi. Anunțul zilei în Spania

News
Veste uimitoare primită de Ianis Hagi. Anunțul zilei în Spania
Ianis Hagi, mutare de vis la Sevilla

Ianis Hagi, tânărul atacant al echipei scoțiene Glasgow Rangers, ar putea avea parte de mutarea carierei sale. Presa spaniolă vorbește pe larg despre interesul Seviliei de a-l transfera în perioada de mercato. Conform presei spaniole, consiliul de administrație din Sevilla îl dorește, din nou, pe Ianis în viitorul lot al echipei.

Ianis Hagi, mutare de vis la Sevilla

Conform publicației fichajes.com, clubul se gândește serios să facă o propunere pentru a-l aduce în Spania pe Ianis Hagi. Încă de la începutul carierei sale la Viitorul, tânărul Ianis Hagi a fost frecvent legat de Sevilla.

Deși clubul din Sevilia nu a făcut până acum nicio ofertă pentru a-l cumpăra, clubul scoțian a inclus pe lista ofertelor și clubul andaluz în lista cluburilor care se gândesc în prezent să-l oferteze pe Ianis.

Sevilla se alătură altor două cluburi din Serie A, și altele din campionatul american de fotbal,  ca posibili pretendenți pentru actualul fotbalist de la Glasgow Rangers. Echipe precum Sampdoria, Cagliari, sau Toronto FC și New York City, apar ca posibili pretendenți la achiziționarea atacantului.

În Estadio Deportivo, un mediu specializat în informații despre echipa de la Sevilla, se vorbește despre această știre și adaugă că nu ar fi ciudat ca acest jucător să fie atrăgător pentru Sevilla, deoarece se poate deplasa pe tot frontul atacului și are acum un preț rezonabil.

Un nou drum în cariera tânărului atacant

Hagi, la doar 22 de ani, își trăiește deja al doilea sezon lîn Scoția. Aici,până acum, a acumulat 33 de meciuri oficiale. Are până acum, la Glasgow Rangers, cinci goluri și 10 pase decisive. În plus, în acest timp a fost consolidat în planurile Echipei Naționale Române, unde are deja 14 apariții în meciurile internaționale.

Ianis Hagi, după mutarea la Genk, avea să aibă parte de un traseu bun, pentru o perioadă, urmat de mutarea definitivă la Glasgow Rangers. Deși nu a apucat să juoace foarte mult aici, a avut un impact bun asupra fanilor. Prestațiile sale au fost aplaudate la scenă deschisă, chiar dacă a avut un randament mai slab în ultima perioadă.

Internaționalul român a ajuns pe agenda Seviliei după eliminarea din 2019 a Echipei Naționale U21. La acea vreme anunța că va lua o decizie cu privire la această chestiune, iar Gică Popescu declara atunci:

„În următoarele câteva zile vom prezenta ofertele care ne-au venit. Vom face o analiză și vom lua o decizie. Nu pot vorbi acum, dar echipele care s-au interesat de el și de posibila sa destinație vor fi surprinse”, a explicat Gică Popescu, manager Viitorul, club de care aparținea jucătorul.

În acel an nu s-a concretizat nimic, apropos de oferta Sevilliei, dar acum, conform presei spaniole, sunt șanse mari ca Ianis să ajungă, în cele din urmă, pe banca celor de la Sevilla. Rămâne să vedem care va fi oferta și când o vor face către Glasgow.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Zodiile care trebuie să renunțe să se streseze pentru orice mărunțiș
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Se reintroduce o taxă pe fum. Decizie pentru cei care au sobe pe lemne
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro