Gică Hagi s-a enervat după o întrebare delicată. A țipat la un jurnalist

Gică Hagi s-a enervat după o întrebare delicată. A țipat la un jurnalist
Gică Hagi, ieșire nervoasă. De ce a țipat la un jurnalist

Gică Hagi nu a mai ținut cont de nimic în cadrul unei conferințe de presă! Regele s-a enervat pe un jurnalist după ce i-a fost pusă o întrebare delicată. Totul a pornit de la rezultatele echipei Farul Constanța, spre surprinderea tuturor.

Gică Hagi nu a mai rezistat. Regele i-a dat o replică dură unui jurnalist

Farul Constanța a revenit în fotbalul românesc după o pauză lungă. După o fuziune între Farul și Viitorul, noua echipă de care se ocupă Gică Hagi a început în Liga 1. Totuși, rezultatele nu sunt așa cum sperau constanțenii.

Farul Constanța a reușit să aibă parte de o victorie și două remize în primele 3 etape, iar acum, urmează meciul cu Spesi OSK, unde toată lumea își dorește victoria. Gică Hagi a fost încordat la o conferință de presă, dezvăluind emoțiile pe care le are pentru partidă.

De ce a țipat Gică Hagi. Motivul este uimitor

Din păcate, așteptările sunt mari de la echipa din Constanța, iar rezultatele nu sunt încă strălucitoare. Regele fotbalului românesc a declarat că victoria este importantă, așa că speră ca Farul Constanța să iasă câștigătoare din această partidă.

„Un meci acasă, unde ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Avem lotul complet, au venit şi copiii care au fost la lot.

Ştim că va fi un meci greu, echilibrat, aşa cum au fost toate partidele cu Sepsi. Ne dorim cele trei puncte, sperăm să le luăm, sunt importante!

Sperăm ca publicul să vină şi să ne sprijine.”, a spus Gică Hagi în conferința de presă, potrivit Playsport.

Gică Hagi, replică acidă. De ce s-a enervat

De asemenea, Gică Hagi nu a reacționat foarte bine în momentul în care a fost întrebat despre situația portarului Arpad Tordai. Acesta a venit la Farul după ce a fost în lotul lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice.

„Dacă ajungeţi să-mi faceţi şi echipa, atunci faceţi-o dumneavoastră. Încă nu vă dau răspunsul acum, dar trebuie să ştiţi că Aioani, de când a semnat, este portarul numărul 1 a echipei.

Chiar dacă Arpi a făcut foarte bine. Într-un fel sau altul v-am dat răspunsul. Avem cel mai bun portar care a fost la Olimpiadă, nu? A apărat foarte bine şi a făcut un sezon foarte bun.”, a replicat Gică Hagi.

Se pare că Gică Hagi a răbufnit după ce Dinu Todoran, ce se află pe banc tehnică la FCSB, a vorbit despre situația lui Gigi Becali și despre implicarea sa în echipă după ce afaceristul din Pipera a dezvăluit că el ar face, de fapt, schimbările cu privire la fotbaliști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI