Gică Hagi a răbufnit urât de tot. Mesajul lui e radical: ”Ne lăsăm de fotbal!”

Gică Hagi a răbufnit urât de tot. Mesajul lui e radical: ”Ne lăsăm de fotbal!”
Gică Hagi a răbufnit urât de tot. Mesajul lui e radical: ”Ne lăsăm de fotbal!”

Gică Hagi a debutat pe banca celor de la Farul cu o remiză. În prima etapă a noului sezon, gruparea constănțeană a terminat 0-0 pe terenul nou-promovatei UTA Arad. Deși s-a declarat mulțumit cu rezultatul final, „Regele” a răbufnit în privința unei faze desfășurate în prima repriză a partidei.

Gică Hagi a răbufnit urât de tot

Gică Hagi a revenit pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1. După o pauză de un an, „Regele” a condus gruparea celor de la Farul în primul meci din noul sezon competițional. Dobrogenii au obținut o remiză albă pe terenul celor de la UTA Arad. A fost întâia partidă după uniunea realizată între Viitorul și Farul, ce a ținut „capul de afiș” în aceată vară.

Nu e fuziune! E unire! Unde toată lumea se desparte, noi ne-am unit. La Constanța am vrut să fie o singură iubire, Farul Constanța! Palmaresul e luat de clubul nostru, de noi. Farul are acum brand, are cea mai bună academie și are și o echipa în Liga I. Sperăm să facem foarte bine.”, a declarat Gică Hagi în privința mutării care, inițial, a fost considerată o fuziune a celor două cluburi

Mesajul lui e radical: ”Ne lăsăm de fotbal!”

Dar partida de la Arad a avut și o fază controversată care l-a scos din sărite pe Gică Hagi. În minutul 26 al primei reprize, Medimorec, de la arădeni, l-a împiedicat pe Ionuț Larie să ajungă la mingea centrată în careu de Pitu. Arbitrul a fluierat fault atac, în timp ce Hagi este de o cu totul altă părere.

Așa cum s-a dus meciul, i-am felicitat pe jucători, au făcut un efort fantastic. Am întâlnit un adversar care joacă bine acasă. A doua repriză am început cu 2-3 copii, născuți în 2000, 2003.

Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. Pe final a trebuit să ne apărăm, să ținem de rezultat. Dănuleasa e ok. A avut ghinion săracul.

În prima repriză a fost penalty clar la Laria, dacă nici ăla nu e, ne lăsăm de fotbal. Pe Dassaut nu sunt supărat că a luat roşu. Oricum e bine că s-a terminat 0-0.

E doar începutul. Nici o echipă nu e la potenţial maxim. Am jucători talentaţi, care se cunosc între ei acum. O să revină şi cei de la Olimpiadă”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei, conform Telekom Sport.

În etapa următoare, Farul va juca pe teren propriu – cel de la Ovidiu – contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida va avea loc duminică, 25 iulie, de la ora 18.30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI