Gică Hagi, prima reacție despre accidentarea lui Ianis. Ce a transmis „Regele”

Gică Hagi, prima reacție despre accidentarea lui Ianis. Ce a transmis „Regele”
Gică Hagi e convins că Ianis va trece cu bine peste operația la genunchi la care a fost supus mijlocașul de la Rangers și națională

Gică Hagi, prima reacție despre accidentarea lui Ianis. Fiul „Regelui” a suferit o gravă accidentare în partida din Cupa Scoției, de duminică. Mijlocașul de 23 de ani de la Rangers a fost deja operat pentru o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept. Gică Hagi se declară, însă, optimist în privința capacității de recuperare și revenire ale lui Ianis.

Gică Hagi, prima reacție despre accidentarea lui Ianis

Gică Hagi, prima reacție despre accidentarea lui Ianis. Fiul „Regelui” trece prin cea mai grea încercare din cariera de fotbalist. Internaționalul român de la Rangers s-a accidentat în partida din Cupa Scoției contra celor de la Stirling, fiind înlocuit în minutul 14. El a acuzat dureri la genunchiul drept după un contact cu un adversar.

Ianis Hagi părea să nu aibă inițial probleme foarte serioase, ci doar o contuzie ce ar fi impus doar câteva zile de pauză. Dar, marți, a sosit vestea că fotbalistul a fost operat deja, luni, pentru ruptura ligamentelor încrucișate. O problemă medicală gravă, care îl va scoate din circuit pentru tot restul acestui sezon.

Giovanni van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a recunoscut gravitatea situației, spunând că echipa sa va trebui să transfere de urgență un înlocuitor pentru Ianis Hagi.

„Este o mare lovitură. Un jucător important nu mai este disponibil pentru următoarele luni, așa că vom căuta să adăugăm un alt jucător în lot. Cum am mai spus înainte, trebuie să fie un jucător despre care credem că e potrivit. Nu vrem să luăm jucători doar pentru a crește la număr, vrem să avem un echilibru în echipă. Dar cu siguranță căutăm să luăm un jucător în următoarele zile”, a spus Van Bronckhorst, conform Daily Record.

Ce a transmis „Regele”

Gică Hagi a avut o primă reacție după aflarea veștii operației la care a fost supus Ianis. Antrenorul de la Farul a subliniat că fiul său are un moral ridicat și se află pe mâini bune.

„Am vorbit cu Ianis. Este încrezător acum. E în mâini bune, știe și el că a fost un ghinion, dar acum se gândește doar la recuperare. E cu moralul bine, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Deocamdată nu s-a stabilit exact unde va efectua recuperarea, se analizează și se va lua cu siguranță cea mai bună decizie pentru el”, a spus Gică Hagi pentru ProSport.

Ianis Hagi însuși a reacționat după intevenția la care a fost supus, luni, postând un mesaj pe Instagram.

„Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă.

Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare”, a scris Hagi Jr. pe reţeaua socială.

Ianis Hagi adunase pentru Rangers 4 goluri și 4 pase decisive în 27 de meciuri, în acest sezon. El a devenit incert chiar și pentru primele partide din Liga Națiunilor ale naționalei ce vor avea loc în luna iunie. O veste deloc plăcută pentru noul selecționer, Edward Iordănescu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI