Gică Hagi, mutarea anului în România. Dezvăluiri de ultimă oră: ce se va întâmpla

Gică Hagi, mutarea anului în România. Dezvăluiri de ultimă oră: ce se va întâmpla
Gigă Hagi se pregătește de lovitura anului. Ce planuri are Regele

Mutări surpriză și discuții intense în lumea fotbalului! Cei ce urmăresc acest sport cu sufletul la gură vor putea avea parte de o mișcare ce se zvonește că va fi spectaculoasă. Este vorba despre o viitoare asociere dintre Gică Hagi și Ciprian Marica ce îl va plasa pe Rege chiar unde a început fotbalul.

Gică Hagi pregătește mutarea anului. Unde ar putea să plece Regele

Colaborarea dintre Gică Hagi și Ciprian Marica va aduce multe surprize. Regele s-ar putea întoarce la clubul de tradiție Farul Constanța cu un plan bine pus la punct pentru a construi o echipă ce va duce România pe cele mai înalte culmi ale succesului. Zvonurile nu au fost infirmate de Ciprian Marica în Gazeta Sporturilor, dar acesta nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre ce se pregătește, de fapt.

Se știa că Gică Hagi și Ciprian Marica ar fi bătut deja palma, dar acest lucru este departe de adevăr, potrivit Playsport.ro. Dinamovistul nu ar mai dori să meargă mai departe cu Farul, așa că și-ar dori pe cineva competent pentru a continua această aventură. Se pare că Regele va lua varianta propusă în considerare, dar trebuie să fie convins.

Un lucru ce i-ar conveni Regelui este faptul că, în actele deținute de Ministerul Tineretului și Sportului, stadionul de pe strada Primăverii încă îi poartă numele. Chiar dacă administratorii bazei au dat cu var în locul în care îi era pictat numelele, acesta încă se bucură de faptul că are un loc ce îi face cinste, mai ales pentru că Primăria Constanța vrea să reabiliteze arena stadionului cu 15.000 de locuri după standardele europene.

Ce s-ar putea întâmpla cu Farul Constanța. Ciprian Marica se retrage?

În altă ordine de idei, dacă Gigă Hagi va prelua acest proiect, el va putea să formeze o singură entitate și să unească două denumiri – FC Viitorul Farul Constanța. Dacă optează pentru o altă variantă, el ar putea să păstreze ambele entități și să meargă mai departe cu o echipă din Liga 1 și cu alta din Liga 2, dispărând astfel echipa secundă a Viitorului.

Nici bugetul nu este unul mic. Farul Constanța s-ar putea bucura de aproximativ 9 milioane de euro pe sezon din primii patru ani. Există deja persoane ce îl apreciază enorm pe Gică Hagi, așa că acesta are un portofoliu bine pus la punct ce ar putea să îl ajute să ducă echipa în stadiul în care ar lupta pentru locurile de la cupele europene.

Deși Ciprian Marica a pornit în 2018 cu sigla și valorile clubului Farul Constanța, acesta a întâmpinat mai multe provocări decât clipe bune. Printre minusurile pe care le-a avut se numără bugetul mult prea mic, pierderea alegerilor de către PSD la Constanța, dar și faptul că nu a existat continuitate după ultimul meci al sezonului. În acest moment, ar mai exista doar 4-5 jucători la echipă, iar restul sunt liberi de contract.

Ciprian Marica și Gică Hagi, o mutare de zile mari. Va accepta Regele propunerea dinamovistului?

Sunt mari șanse ca echipa să intre în faliment dacă Ciprian Marica va rămâne în continuare la cârma ei. Totuși, el dă semne că s-ar retrage. Surse Playsport.ro susțin că acesta și-ar dori să își vândă hotelul din Mamaia, dar nu se cunosc încă motivele din spatele deciziei. De asemenea, Gică Hagi a fost extrem de tăcut în ultima vreme, ceea ce îi duce pe toți cu gândul la faptul că el și-ar pune la punct unele planuri.

Dacă Regele va veni la Farul Constanța, implicarea dinamovistului o să fie una minimă după schimbare. Cât despre fani, unii sunt extrem de bucuroși încă de când au auzit zvonurile privind mutarea anului din fotbal, iar alții sunt sceptici, gândindu-se că este puțin probabil ca Gică Hagi să accepte propunerea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI