Gică Hagi, lovitura anului în fotbalul românesc. Anunțul de ultimă oră confirmă tot

Gică Hagi, lovitura anului în fotbalul românesc. Anunțul de ultimă oră confirmă tot
Gică Hagi, lovitura anului în fotbalul românesc.

Gică Hagi dă lovitura anului în fotbalul românesc. Astfel, Viitorul Constanța și Farul vor fuziona în această vară,  conform unui anunț făcut de Ciprian Marica.

Gică Hagi, lovitura anului în fotbalul românesc

Ciprian Marica a anunțat că s-a înțeles cu Gică Hagi, iar cele două echipe o să fuzioneze. Cu toate acestea, mai sunt multe de pus la punct, însă Marica este convins că această mutare va avea loc.

„Când doi oameni își doresc, lucrurile se întâmplă. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct.
Atât Viitorul cât și Farul vin cu un bagaj în spate. Nu vrem să omitem ceva, vrem să luăm tot ceea ce e mai bun de la unii și tot ceea ce e bun de la ceilalți și să fim o singură echipă, mai puternică pentru Constanța, pentru Dobrogea.

Într-o țară în care toată lumea se dezbină și vedem două Craiova, două Steaua, trei Dinamo, la Constanța ar fi doar una și asta ne încântă foarte mult. Atunci când suntem mai mulți suntem mai puternici.”, a declarat Ciprian Marica la Digi FM. De asemenea, echipa se va numi Farul Constanța, iar academia va păstra numele lui Gică Hagi.

Întrebat însă când va fi gata tot acest întreg proces în ce privește fuzionarea celor două entități, fostul atacant a spus:

”Așa ne dorim și sper ca în cel mai scurt timp să avem și o formă finală”, a mai spus Marica. Ciprian

Ciprian Marica este finanțatorul celor de la Farul.

Pe cine mizează Gică Hagi la Euro 2020

Euro 2020 începe azi cu competiția dintre Turcia și Italia, iar Gică Hagi și-a ales deja favorita, cu toate că România nu a reușit calificarea la competiția unde va găzdui patru meciuri (trei din grupe, unul din optimi). Și Capitala noastră se află pe lista orașelor ce vor găzdui meciuri la acest turneu final.

Gică Hagi și-a ales deja favorita pe care mizează în competiția care va fi organizată în 11 orașe de pe continent.

„Anglia a făcut o treabă foarte bună în ultimii ani. Merită să se numere printre favoritele la câștigarea Euro 2020. Au jucători foarte buni, băieți tineri, și o șansă bună să câștige turneul”, a declarat Hagi potrivit The Scottish Sun.

În același timp, Hagi are încredere în fiul său, Ianis, și coechipierii acestuia:

„Generația lui a învins Anglia la Campionatul European U21. Împreună cu ceilalți jucători mai experimentați ne dau speranțe. Sperăm să ajungem în curând la nivelul Angliei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI