Gică Hagi l-a „fentat” pe Gigi Becali. Unde a ajuns jucătorul dorit de patronul FCSB

Gică Hagi l-a „fentat” pe Gigi Becali. Unde a ajuns jucătorul dorit de patronul FCSB
Gică Hagi l-a „driblat” pe finul său, Gigi Becali, vânzând un jucător dorit de patronul FCSB chiar la rivala vicecampioanei

Gică Hagi l-a „fentat” pe Gigi Becali. Antrenorul-patron de la Farul Constanța e pus pe înnoirea lotului echipei sale. „Regele” a adus deja jucători noi „pe bandă rulantă”, dar se și desparte de unii dintre fotbaliști. Pe unul dintre ei și-l dorea chiar și finul său, patronul FCSB. Dar Gigi Becali a considerat că nașul îi va cere un preț prea piperat, în schimb Hagi l-a vândut pe jucător chiar la principala rivală la titlu a vicecampioanei.

Gică Hagi l-a „fentat” pe Gigi Becali

Gică Hagi l-a „fentat” pe Gigi Becali. Deși afirmase că nu vrea să mai bage bani în transferuri, patronul FCSB pusese ochii pe unul dintre jucătorii de la Farul, echipa antrenată și patronată de nașul său. Spaniolul Jefte Betancor, golgheterul grupării constănțene, cu 16 reușite, era fotbalistul vizat de latifundiar.

Dar Gigi Becali a recunoscut că nu se poate apropia de Betancor, gândindu-se la prețul pe care l-ar cere Hagi pe el. Becali estima că acesta i-ar cere de la 1 milion de euro în sus, pentru că știe că are bani.

„Am eu în vizor niște atacanți de prin Liga 1. Nu vreau să vă spun numele lor, că iar vor sări prețurile pe la noi. Dacă se aude că îl vrea Gigi Becali pe unul sau pe altul, ce cred unii? Hai că are Gigi Becali bani, nu?

Uite, îți spun sincer că îmi place Betancor de la Farul, dar nu mă pot apropia de el. Nu e un atacant rău. Dar nici nu îmi vine să îl sun pe Hagi, că parcă aud că cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta”, a declarat Becali pentru prosport.ro.

Unde a ajuns jucătorul dorit de patronul FCSB

Gică Hagi l-a „driblat” pe Becali și l-a cedat pe Betancor. Mai mult, atacantul a ajuns fix la principala rivală la titlu a FCSB-ului din ultimii ani, CFR Cluj. În plus, „Regele” n-a cerut deloc milionul de euro invocat de patronul FCSB.

Conform ProSport, Gică Hagi a acceptat să-l cedeze pe atacantul de 28 de ani pentru 300.000 de euro, la care se mai pot adăuga bonusuri. Farul va păstra 20% dintr-un eventual transfer, iar în situația în care CFR va intra în grupele primelor două competiții europene, echipa de la malul mării va mai primi bani. 150.000 de euro va încasa Farul, dacă CFR ajunge în Europa League și 250.000 de euro, dacă va echipa campioană ajunge în grupele Champions League. Chiar și-așa, prețul pentru Betancor e departe de cel de care se temea Gigi Becali.

„Regele” transferă „pe bandă rulantă”

Gică Hagi e decis să schimbe garnitura la Farul, nemulțumit de locul 5 ocupat în stagiunea trecută. Dar fără să cheltuiască sume mari. Din contră, cei mai mulți vin pe gratis, fiind liberi de contract. Până acum, Hagi a „încorporat” nu mai puțin de 8 noi jucători, dintre care 2 provin din străinătate.

E vorba de Dragoș Nedelcu (25 de ani) – de la FCSB, Gabriel Torje (32 de ani) – de la Dinamo, Vlad Morar (28 de ani) – de la Dinamo, Romario Benzar (30 de ani) – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi (28 de ani) – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure (23 de ani) – de la Tabor Sezana, Slovenia, Jeremy Corinus (25 de ani) și Ayrton Mboko (24 de ani), ambii de la Academica Clinceni

Potrivit ziare.com, Gică Hagi a pus ochii și pe Denis Dumitrașcu, fostul jucător de la FC Argeș. Rămas liber de contract în această vară, mijlocașul de 27 de ani se află în negocieri avansate cu Farul. Hagi vrea să acopere iminenta plecare a lui Bradley de Nooijer cu Dumitrașcu, care poate fi folosit și în flancul stâng al compartimentului defensiv.