Gică Hagi, jignit fără milă după propunerea primită de la națională: „E bâtă ca antrenor!” VIDEO

Gică Hagi, jignit fără milă după propunerea primită de la națională: „E bâtă ca antrenor!” VIDEO
Cine a facut afirmatia

Gică Hagi a fost jignit după ce a refuzat propunerea de a fi antrenorul naționalei. Managerul Farului a refuzat să preia mandatul oferit de președintele Federației Române de Fotbale. El ar fi primit un milion de euro bonus, dacă naționala s-ar fi calificat la EURO 2024.  Regele fotbalului este „bâtă ca antrenor”. Cine l-a jignit pe Gică Hagi?

Gica Hagi, „bâta ca antrenor”. Cine a făcut afirmația

Gică Hagi a fost chemat ca antrenor al primei reprezentantive, dar a refuzat postul oferit de Răzvan Burleanu. Radu Banciu consideră că regele fotbalului a refuzat postul „din prostie sau orgoliu”. Jurnalistul i-a dat nota 4 lui Hagi în cadrul emisiunii Notele lui Banciu.

„Hagi, dacă acceptă o ofertă, este mort, pentru că el este zero ca antrenor, este zero barat.

El refuză din prostie sau din orgoliu, dar paradoxal este singura variantă care îl poate avantaja. Pentru că, refuzând, Hagi va rămâne mereu în actualitate.

Dar Hagi este la pământ. E ca și cum te-ai duce la Lăcătuș sau Stoichiță, ar fi o dramă absolută ca acești oameni să antreneze la națională.

Nu înseamnă că dacă ai dat cu piciorul în minge și ai avut un oarecare succes…timpul lor a trecut. Ei nu sunt niste antrenori-model.

Au câștigat mai mult decât meritau. Au un nume și atât. Poți să îi pui în ramă și gata. Și Maradona era bâtă ca antrenor. Asta e și soarta lui Hagi”, a spus Banciu.

Câți bani ar fi luat Hagi la națională

Răzvan Burleanu era gata să îi ofere lui Hagi 500.00 de euro și un milion de euro primă de calificare la EURO 2024.

FRF nu poate oferi un salariu mare, iar Gigi Becali a confirmat acest lucru, spunând că Hagi ar pierde milioane dacă pleacă de la Farul.

Chiar și așa, antrenorul ar fi putut să ia un bonus de un milion de euro dacă s-ar califica la EURO 2024, o sumă enormă, mai ales că federația are asigurați în jur de 8 milioane de euro dacă obține participarea la turneul final.

Se pare că această clauză a fost special oferită lui Gică Hagi, ea nemaifiind valabilă pentru niciunul dintre antrenorii pe care Răzvan Burleanu îi are pe listă, după ce Hagi a refuzat propunerea.

Postul de selecționer este încă vacant după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat, iar acesta nu mai e interesat de a conduce naționala. Răzvan Burleanu urmează să înainteze o altă propunere pentru postul de antrenor al echipei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI