Gică Hagi are probleme de sănătate. Dezvăluirea de ultimă oră: Are o suferință medicală

Gică Hagi are probleme de sănătate. Dezvăluirea de ultimă oră: Are o suferință medicală
Gică Hagi are probleme de sănătate. Care este diagnosticul medicilor? 

Regele fotbalului românesc are probleme de sănătate. Cornel Dinu vine cu mai multe detalii despre scenariul interpretat de acesta. Ce mutări l-au făcut pe Hagi să se dea de gol?

Gică Hagi are probleme de sănătate. Care este diagnosticul medicilor?

Gică Hagi are probleme de sănătate! Nu el a dezvăluit asta, ci Cornel Dinu, care nu ar fi auzit vești bune despre cunoscutul sportiv. Din păcate, aceste zvonuri sunt întârite de părăsirea funcției de manager tehnic al Viitorului Constanța, care a surprins pe toată lumea și pentru care nu s-a găsit un alt motiv destul de întemeiat.

Amintim că retragerea sa a avut loc înainte de ultima etapă a play-out-ului ediției trecute din Liga 1. Din 2014, Hagi a câștigat titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Super Cupa României (2019).

Din păcate, nu s-au arătat rezultate bune sezonul acesta, după ce Ruben de la Barrera l-a înlocuit. Fanii au fost puși pe gânduri și în privința aparițiilor sale televizate care nu doar că și-au limitat numărul, ci au început încet, încet să nu mai fie deloc, mai cu seamă că Hagi a delegat toate atribuțiile de genul acestora lui Gică Popescu.

Cornel Dinu a pus cap la cap ultimele evenimente și mutări ale legendarului sportiv și a avansat teoria conform căreia Hagi ar avea probleme de sănătate, motiv pentru care se retrage din proiectele sale și dispare ca imagine de pe micile ecrane.

Gică Hagi are probleme de sănătate
Gică Hagi are probleme de sănătate

„Hagi e cam singurul care dă înapoi”

Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consumă de la 8 dimineața până la 11 seara. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. E un caracter foarte frumos, e temperamental. Absența lui de acolo este exact că vorba aceea: «Când pisica nu-i acasă, șoarecii sunt pe masă». Hagi știa să facă pregătire, avea atitudine. Aduceți-vă aminte cum ardea pe marginea terenului. Ceva se petrece cu el. Sper să nu fie ce am auzit, să aibă și el, săracul, un moment de decădere. Poate să aibă o anumită suferință medicală. Îi doresc numai sănătate”
Cornel Dinu (Sursa: Telekom Sport)

Urmăriți Playtech.ro și pe