Gică Hagi a stabilit obiectivul pentru Farul: „Sub el pierdem bani”

Gică Hagi a stabilit obiectivul pentru Farul: „Sub el pierdem bani”
Gică Hagi vrea ca echipa pe care o antrenează, Farul Constanța, să termine actualul sezon pe locul 4 în Liga 1

Gică Hagi a stabilit obiectivul pentru Farul. Deși își propusese să lupte pentru un loc care să-i asigure prezența într-o cupă europeană, echipa „Regelui” a dezamăgit în play-off. Dobrogenii au obținut doar 4 puncte după 6 partide, pierzând lamentabil ultimele două meciuri, în care au primit 7 goluri fără să înscrie vreunul. Gică Hagi a anunțat noul obiectiv al formației pentru acest campionat.

Gică Hagi a stabilit obiectivul pentru Farul

Gică Hagi a stabilit obiectivul pentru Farul. „Regele” își propusese ca echipa sa să se claseze pe locul 3 și să intre în barajul pentru Conference League. Dar constănțenii au obținut doar 4 puncte în cele 6 etape ale play-off-ului de până acum.

Mai mult, echipa lui Hagi a suferit două eșecuri dureroase, 0-3 și 0-4, cu U. Craiova și FCSB în ultimele două partide.

„Sunt două meciuri acasă care ne-au arătat o realitate pe care trebuie să o vedem. Mai avem mult de muncit pentru a produce rezultate și performanțe. Din păcate, să iei 7 goluri în două meciuri acasă este foarte mult. Rămân cu aceste lucruri, chiar dacă am făcut și partide bune în acest sezon.

Din păcate, dintr-o apărare sigură am arătat slăbiciuni la aceste partide. E clar că trebuie să tăcem din gură și să găsim soluții. E umilitor pentru toți, nu doar pentru mine. Vă duc în vestiar și o să vedeți asta. E o realitate care e și trebuie să o privim ca atare”, a spus „Regele” la finalul partidei cu FCSB, conform Playsport.

„Sub el pierdem bani”

Echipa lui Gică Hagi urmează să joace, în deplasare, contra campioanei CFR Cluj. Partida va avea loc, duminică, 1 mai, de la ora 21.30.

„Urmează un meci tare, cu un adversar pragmatic, cu experienţă, care luptă pentru a câştiga campionatul. Aşa că ne aşteaptă un meci dificil unde sper eu să ne ridicăm nivelul şi să avem o prestaţie bună, la fel ca la meciul tur. Trebuie să fim încrezători, să ne autodepăşim pentru a face un meci foarte bun pe ambele faze. Avem 2-3 probleme de lot, dar sunt normale. E sfârşit de sezon şi e normal să apară, dar avem soluţii şi sperăm ca jucătorii care intră să o facă foarte bine”, a afirmat tehnicianul la o conferința de presă.

Gică Hagi a declarat că obiectivul Farului este locul 4 la finalul Ligii I şi a precizat că este mulţumit de evoluţiile echipei de până acum.

„Pe noi ne interesează obiectivul, locul patru. Trebuie să ajungem acolo pentru că atunci când eşti sus în clasament şi clubul câştigă, iar ăsta e un lucru fundamental, mai ales în momentul de faţă.

Deci ne dorim să luăm locul patru, pentru că sub el pierdem bani. Şi toţi muncim pentru ca acest club să meargă înainte. Trebuie să aducem puncte, victorii la fiecare meci pentru a obţine acest lucru. Noi cred că am făcut lucruri bune în acest sezon, ne vedem potenţialul… probabil că avem şi noi limitele noastre, probabil că avem şi multe de învăţat, pentru că jucăm cu cele mai bune echipe din România”, a mai menţionat Hagi.

Gruparea antrenată de Gică Hagi este pe locul 5 în play-off, cu 28 de puncte, cu 2 mai puține decât ocupanta locului 4, FC Voluntari și cu un punct în plus față de FC Argeș. Din actuala ediție de campionat mai sunt de disputat patru etape. Dacă U. Craiova va câștiga Cupa României, echipa de pe locul 4 va juca barajul pentru calificarea în Conference League.

Foto: Facebook/Farul Constanta