Gianina din Las Fierbinti, surprinsă în imagini așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Pare o poveste

Gianina din Las Fierbinti e unul dintre cele mai populare personaje feminine ale celebrului serial de la Pro TV. De aceea, fanii au fost uimiți să o vadă într-o ipostază nouă, pe actrița Anca Dumitra. După ce a făcut publice, de curând, câteva imagini pe contul său de Instagram, vedeta a avut parte de o și mai mare apreciere din partea internauților.

Gianina din Las Fierbinti, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Ipostaza în care a fost surprinsă vedeta e una total neașteptată. Gianina din Las Fierbinti a îmbrăcat o costumație neașteptată, cea a Scufiței Roșii. Personajul de poveste a fost reinterpretat de Anca Dumitra, într-o ședință foto inedită. Ținuta îmbrăcată de vedeta din Las Fierbinți a stârnit valuri de reacții din partea fanilor săi.

Gianina din Las Fierbinti, surprinsă în imagini așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Pare o poveste
Gianina din Las Fierbinti s-a deghizat în Scufița Roșie

Mai mult, pentru că este foarte admirată pe rețelele sociale, aceasta are zeci de mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu activitatea ei. De multe ori e vorba de momentele de zi cu zi, însă Gianina le arată fanilor și când îmbracă straiele unui nou personaj. Deși e o imagine demnă de film, nu se știe dacă bruneta a apărut așa pentru vreun rol sau doar ca să se distreze. “Un tărâm al imaginației mă așteaptă doar pe mine”, a scris Anca Dumitra, în dreptul pozelor sale de pe Instagram.

Anca Dumitra, deghizată în Scufița Roșie

Fotografiile de-a dreptul inedite i-au adus și comentarii din partea internauților, în care Ancăi Dumitra îi sunt apreciate frumusețea și modul natural în care se poate adapta în astfel de situații. De asemenea, de curând s-a aflat că vedeta de la Pro TV, care și-a consolidat până acum cariera din televiziune, în sezoanele de Las Fierbinți, va apărea și într-o dramă de pe postul BBC Two. Rolul în care a fost distribuită românca e unul total nou și-l va avea ca partener pe platoul de filmare pe actorul irlandez Allen Leech. Acesta e cunoscut din serialul Downton Abbey.

Anca Dumitra va interpreta o tânără din România, pe nume Anna, ce ajunge să fie răpită în plină zi, pe o stradă din Londra. Din distribuție mai fac parte și alți actori români, precum Alec Secăreanu, Dragoş Bucur și Cosmina Stratan, potrivit protv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI