Sursa neașteptată de venit pentru Anca Dumitra. Gianina din Las Fierbinți ia bani frumoși de la englezi!

Sursa neașteptată de venit pentru Anca Dumitra. Gianina din Las Fierbinți ia bani frumoși de la englezi!
Sursa neașteptată de venit pentru Anca Dumitra

Anca Dumitra, Gianina din serialul ”Las Fierbinți”, are o sursă neașteptată de venit. Actrița ia bani frumoși de la englezi.

Sursă neașteptată de venit pentru Anca Dumitra, Gianina din ”Las Fierbinți”

Anca Dumitra nu este actriță doar de comedie. Pentru cei care se îndoiesc, o pot regăsi în drama ”Doing Money”. Este vorba despre o ecranizare a unui caz real în care o tânără româncă este răpită în Londra și obligată să se prostitueze în Irlanda. Personaj principal: Anca Dumitra, care a fost lăudată pentru interpretarea sa. Lungmetrajul va avea premiera la BBC Two, în data de 5 noiembrie, și face parte din seria de filme ”Why Slavery?”, cu tema prostituției din Marea Britanie modernă.

Scris de Gwyneth Hughes, regizat de Lynsey Miller, este povestea sfâșietoare a Anei, desfășurată pe 90 de minute. Tânăra este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra, traficată în Irlanda și folosită ca slavă în mai multe bordeluri. După ce a fost salvată, Ana și-a spus coșmarurile și chiar a pus o cărămidă la adoptarea unei legi privind traficul și exploarea umană, în 2015, fiind și prima lege împotriva sclaviei în Marea Britanie din ultimii 200 de ani.

”Am fost profund emoționată de povestea ei”

Despre rolul său, Anca Dumitra spune că cea mai complicată parte a fost să știe că este vorba de o poveste reală. Pentru BBC Two, românca a mai spus că a fost profund emoționată de povestea Anei și că este o onoare să o joace.

”Se putea întâmpla oricui, chiar și mie. Acest aspect este cel mai important, este o poveste de viață reală”, a povestit actrița pentru Cosmopolitan.

 „Ana este cu adevărat o persoană remarcabilă, cineva care a supravieţuit unui abuz nesfârşit cu determinare şi curaj, o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez”, a declarat Anca Dumitra pentru BBC, scrie radiotimes.com.