Gheorghe Turda, pensie mărită în 2021. Câte mii de euro a ajuns să câștige cântărețul

Gheorghe Turda, pensie mărită în 2021. Câte mii de euro a ajuns să câștige cântărețul
Ce pensie are Gheorghe Turda?

Gheorghe Turda se bucură de o pensie mărită în anul în curs. Cunoscutul interpret de muzică populară a ajuns să câștige foarte bine, astfel că nu are deloc de ce să se plângă. De ce sume beneficiază vedeta?

Ce pensie are Gheorghe Turda?

Gheorghe Turda este unul din ce mai apreciați și cunoscuți interpreți de muzică populară din garda veche a artiștilor de breaslă. Vedeta în vârstă de 73 de ani a lucrat în urmă cu ani buni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Concret, acesta a ocupat din anul 1999 funcția de șef al Direcției de Cultură.

Postul în cauză l-a ajutat ca la pensie să adauge bani frumoși sumei lunare. În felul acesta, solistul se poate bucura de ani relaxați la bătrânețe datorită muncii din trecut. Pensia sa chiar s-a mărit după ce a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii.

Cel din urmă a solicitat mărirea indemnizației cu 50%. Procesul a durat ani buni, dar iată că interpretul a avut câștig de cauză. Avocații săi au apelat la legea 6/2006 care arată că „pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică” primesc drepturi suplimentare.

Averea interpretului de muzică populară

Gheorghe Turda are acum o pensie de 1.900 de euro pe lună, adică aproximativ 9.000 de lei. La aceasta se adaugă și alte venituri diverse, iar suma totală se ridică la 2.500 de euro, arată wowbiz.ro.

Solistul dispune de locuințe și un teren agricol de 3.000 de mp în județul Prahova, două mașini, o pianină în valoare de 7.500 de euro, bijuterii de familie care au un total de 6.000 de euro și câteva conturi babane în bancă.

Din păcate, în privința vieții sentimentale se pare că nu are noroc deloc. Dacă pe plan profesional nu are de ce să se plângă, soarele nu a venit pe starda sa când a fost vorba de iubire.

  • Ce probleme a întâmpinat în relația cu Nicoleta Voicu?

„Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”
Gheorghe Turda (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI