19 aug. 2022 | 13:50

Gheorghe Turda, despre ce face când merge la plajă. I-a dat peste nas lui George Buhnici: „Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor”

Monden
Gheorghe Turda, despre ce face când merge la plajă. I-a dat peste nas lui George Buhnici: „Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor”
Gheorghe Turda îi dă peste nas lui George Buhnici. Ce a spus cântărețul de muzică populară despre cum se prezintă femeile.

Gheorghe Turda îi dă peste nas lui George Buhnici, în scandalul declarațiilor despre femei. Cântărețul de muzică populară este de părere că nu doar trupul face frumoasă o persoană, ci și sufletul. Nu toate femeile dispun de resursele necesare pentru a merge la sală, așa cum le-a indicat realizatorul de vloguri celor care își expun trupurile la plajă. Solistul a comentat si situația femeilor care apelează la operații estetice pentru a-și modifica corpurile.

Gheorghe Turda îi dă peste nas lui George Buhnici

Declarațiile lui George Buhnici nu au fost nicidecum uitate de români. În timp ce realizatorul de vloguri și-a transmis dezamăgirea față de trupurile tinerelor de la plajă, unul dintre cei mai adorați bărbați români, în anii tinereții sale, a reacționat. Gheorghe Turda îi dă peste nas lui George Buhnici și îi atrage subtil atenția că pretențiile sale nu sunt justificate.

„Am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut şi fete care nu arată foarte bine. Şi nu aş vrea să se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice… Bă, dar serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, s-a exprimat George Buhnici, în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Un alt comentariu care a determinat româncele să ia cu asalt pagina de Facebook a lui George Buhnici a condus la acuzații privind sexualizarea minorelor din România și nu numai. Realizatorul de vloguri a spus că „e șansa vieții lui” că are noroc să aibă „o nevastă care arată ca o minoră”.

Ce a spus Gheorghe Turda despre trupul și sufletul femeilor

În mijlocul scandalului privind trupurile femeilor de la plajă, Gheorghe Turda a sărit în apărarea reprezentantelor sexului frumos. Cântărețul de muzică populară nu a făcut referire, concret, la George Buhnici, însă i-a transmis acestuia un mesaj important, printre rânduri.

Solistul i-a atras atenția vloggerului că pretențiile sale nu sunt justificate. Iată ce a spus Gheorghe Turda!

„Pot doar să spun că sunt pretenții și pretenții. Unele sunt justificate, altele, mai puțin. Am fost și eu, recent, pe litoral cu fiica mea. Dar toate femeile sunt frumoase, româncele sunt foarte frumoase.

Eu nu am catalogat niciodată femeile. Contează și sufletul. Nu te uiți doar la cum arată o femeie. Nu toate au timp să meargă la sală. Au greutăți, au familii, probleme”, a declarat Gheorghe Turda.

Cântărețul de muzică populară preferă femeile naturale. De altfel, artistul s-a arătat surpins de numărul de femei care apelează la intervenții de natură estetică pentru a-și modifica trupul.

„Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor. Este o modă. S-au născut vedete peste noapte, astea care profită de clinicile estetice, unde îți pun ce vrei la fund sau îți taie din corp unde vrei. Eu am o vorbă – pe bani, și ursul joacă”, a mai spus Gheorghe Turda, într-o intervenție pentru EGO.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro