Ce a spus Gheorghe Turda după ce a fost înregistrat când înjura. Cum s-a apărat, de fapt

Ce a spus Gheorghe Turda după ce a fost înregistrat când înjura. Cum s-a apărat, de fapt
Cum se apară Gheorghe Turda? A apărut o înregistrare cu el înjurând

Gheorghe Turda vine cu explicații în dreptul episodului în care și-a ieșit din fire. Cum comentează înregistrarea cu el în care înjura? Fanii așteptau nerebdători să vadă cum se apără acum celebrul interpret de muzică populară.

Cum se apară Gheorghe Turda după ce a apărut înregistrarea cu el înjurând?

Gheorghe Turda vine cu prima reacție după ce au fost făcute publice o serie de înregistrări în care acesta înjură. Scandalul dintre cel din urmă și Constantin Enceanu aduce la iveală o altă față a solistului. Turda a fost înregistrat în timp ce și-a ieșit din fire și a început să înjure de mama focului.

Din păcate, fanii artistului îl vad din nou în mijlocul unor controverse care continuă să-i păteze puțin câte puțin imaginea. Vedeta a mărturisit că pe înregistrare nu este vocea lui, ci că sunt doar niște trucaje ale celor care își doresc să-și facă reclamă prin intermediul numelui său.

Gheorghe Turda a mai adăugat și faptul că alți artiști care nu au avut un succes răsunător în domeniul muzicii populare vor doar să se ridice datorită notorietății lui dobândite cu atâta trudă în zeci de ani.

„E o făcătură conjugată de acești artiști care vor să-și facă reclamă în public pe seama lui Gheorghe Turda. Chiar mai devreme treceam în revistă la câți președinți americani a cântat Gheorghe Turda, în 49 de țări ale lumii și în America am fost de cel puțin 30 de ori, dacă nu mai mult. Cum poate să-ți permită cineva să-ți facă reclamă pe munca mea de peste 55 de ani de carieră artistică. Nu e frumos”
Gheorghe Turda (Sursa: Antena Stars)

„Eu știu cine sunt indivizii, dar nu vreau să le dau numele”

De asemenea, interpretul de muzică populară a declarat și că nu va da curs acestor trucaje pentru că nu îl interesează nicio clipă de oamenii care sunt geloși pe reușita sa și vor să se folosească de numele lui. Mai mult decât atât, solistul a explicat și că știe care sunt persoanele care au recurs la un astfel de gest, dar nu le va da numele.

„Eu știu cine sunt indivizii, dar nu vreau să le dau numele că nu vreau să le fac eu reclamă, să-și vadă de meseria lor, de relația lor sentimentală și nu mă interesează acești indivizi inculți din punctul meu de vedere”
Gheorghe Turda

Amintim că același artist a fost implicat într-un scandal uriaș după despărțirea de Nicoleta Voicu. Femeia i-a adus acuze grave care i-au șocat pe fanii săi.

Urmăriți Playtech.ro și pe