Gheorghe Turda, desființat la Pro TV. Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată: ‘Mincinos și parșiv’

Gheorghe Turda, desființat la Pro TV. Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată: ‘Mincinos și parșiv’
Gheorghe Turda, desființat de una din colegele de breaslă

Gheorghe Turda a fost pus la zid de încă o colegă de breaslă. Cătălin Măruță a rămas șocat de mărturiile vedetei care a povestit ulterior și un episod cu acesta. Cine a făcut afirmațiile dure despre cunoscutul solist?

Gheorghe Turda, desființat de o colegă de breaslă

Steliana Sima a acceptat invitația lui Cătălin Măruță din cadrul provocării picante. Cunoscuta cântăreață a răspuns la tot fără nicio jenă și aproape că l-a lăsat pe prezentatorul de televiziune să citească întrebările. Fanii artistei au fost plăcut surprinși să o vadă atât de asumată și directă.

Aceasta a mărturisit care este părerea sa sinceră despre nimeni altul decât Gheorghe Turda, care se pare că a intrat în gura mai multor colegi de breaslă. Cântăreața a susținut că bărbatul este: „mincinos, parșiv, îmbârligător, intrigant și neasumat”. De asemenea, a povestit o întâmplare din urmă cu mulți ani care l-a avut protagonist pe interpretul de muzică populară.

„Eram la Ciocârlia cu mai mulți artiști și ne chema pe rând în birou Turda. Mi-a zis că mă vorbesc de rău celelalte fete. Asta le spunea și lor, deci îmbârligător. Atâta timp cât ai aceste defecte, nu poți să pari perfect. El nu a fost „general” în timpul carierei.

Nu ar fi prima dată când m-ar ataca, nu mi-e frică. Spunea că a făcut niște lucruri frumoase, dar le-a făcut când totul se putea face, trăiește din amintiri. Noi încercam să ne ținem în pas cu ceea ce se întâmplă, iar el trăia după urma celor petrecute cu mult timp în urmă”, a mărturisit Steliana Sima.

Conflictul cu Nicoleta Voicu

„Totul până la familia mea! Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Din declarațiile lui în emisiune: «Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!» Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”
Nicoleta Voicu (Sursa; facebook.com)