22 mai 2023 | 08:52

Gheorghe Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut. Imagini senzaționale din vestiarul noii campioane a României – FOTO & VIDEO

Știri generale
Gheorghe Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut. Imagini senzaționale din vestiarul noii campioane a României - FOTO & VIDEO

Farul a câștigat cu 3-2 duelul cu FCSB, din etapa a noua din play-off, după ce a fost condusă cu 2-0 și este noua campioană a României. În tabăra echipei lui Gheorghe Hagi a fost petrecere mare. Tonul a fost dat chiar de fostul căpitan al echipei naționale a României. Imaginile au fost surprinse de jurnaliștii playsport.ro.

Petrecere superbă în tabăra echipei Farul. Imaginile surprinse de jurnaliștii playsport.ro în vestiarul campioanei

Farul a dat lovitura și a câștigat titlul, după cinci ani de hegemonie a celor de CFR Cluj. Echipa lui Gheorghe Hagi a reușit o revenire spectaculoasă și a câștigat meciul decisiv, pe teren propriu, cu FCSB, cu 3-2, după ce în minutul 17, oaspeții conduceau cu 2-0. Un egal sau o înfrângere a Farului ar fi amânat verdictul, în ultima etapă.

Fostul căpitan al echipei naționale a reușit să câștige al doilea titlu ca antrenor, după cel cucerit în anul 2017 cu Viitorul.

„Orice titlu, orice performanță are frumusețea ei. Toată Constanța, toată Dobrogea e fericită acum. Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal. Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba.

Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine”, a declarat la finalul partidei antrenorul formației Farul.

La finalul partidei, fanii au intrat pe teren și au sărbătorit succesul, iar jucătorii au primit medaliile pe melodia din Champions League. A fost petrecere mare și în vestiar, iar succesul a fost stropit cu șampanie. Momentele au fost filmate de jurnaliștii playsport. Gheorghe Hagi a dat tonul distracției.

@playsport.ro ⚪️🔵 Imagini senzaționale cu Gică Hagi în vestiarul Farului după ce a luat titlul! #Hagi #farul #liga1 #superliga ♬ original sound – PlaySport

„E duminica cea mai frumoasă din viața mea. Nu s-a mai întâmplat vreodată. Ianis să marcheze după cât a suferit un an… era fericit. Am vorbit cu el, mi-a zis să facem și noi ceva frumos. A fost o duminică perfectă”, a mai declarat antrenorul formației campioane.

Sărbătoarea s-a mutat apoi de la stadion la club. Gheorghe Hagi a fost DJ și le-a pus muzică jucătorilor săi, dar a și dansat alături de ei, așa cum se vede și din imaginile filmate de jurnaliștii playsport.ro.

Tot duminică, Ianis Hagi a marcat primul gol după 16 luni. Fiul „Regelui” a fost titular la Glasgow Rangers și încearcă să-și câștige din nou un rol important în echipa din Scoția.

Succesul superb al formației Farul a fost sărbătorit și în Constanța. Fanii au ieșit pe străzi și au aprins torțe.

 

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro