21 mai 2023 | 23:23

Imagini fabuloase de la Ovidiu. Gheorghe Hagi este din nou „Regele” fotbalului românesc, după ce Farul a învins FCSB cu 3-2 și a câștigat titlul – FOTO & VIDEO

Știri generale
Imagini fabuloase de la Ovidiu. Gheorghe Hagi este din nou „Regele” fotbalului românesc, după ce Farul a învins FCSB cu 3-2 și a câștigat titlul - FOTO & VIDEO

Imagini senzaționale de la Ovidiu. Farul Constanța a învins cu 3-2 FCSB, după ce a fost condusă cu 2-0 și a câștigat campionatul cu o etapă înainte de finalul sezonului. Este al doilea titlu obținut de Gheorghe Hagi ca antrenor, după cel din anul 2017, când conducea Viitorul Constanța. Fanii au intrat pe teren imediat după fluierul de final și au sărbătorit succesul.

Farul Constanța a învins FCSB cu 3-2 și a câștigat titlul în România. Oaspeții au condus cu 2-0

Farul Constanța părea o victimă sigură în duelul cu FCSB, fără cel mai bun jucător, Denis Alibec, suspendat două etape în urma prostiei din meciul cu CS Universitatea Craiova. Iar meciul a început groaznic pentru echipa lui Gheorghe Hagi. Primele 20 de minute au fost un coșmar, iar Florinel Coman și Andrea Compagno au adus pe tabelă un avantaj ce părea suficient. Era minutul 17 și oaspeții conduceau cu 2-0.

Gafa lui Ștefan Târnovanu din finalul primei reprize a complicat situația. Mateus a profitat și a redus din handicap, iar în partea secundă Băluță și Munteanu au întors soarta partidei și Farul a câștigat titlul după cinci ani de dominație a formație CFR Cluj.

„Am făcut un meci senzaţional împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Am condus 33 de meciuri acest campionat şi era păcat să nu ducem treaba la bun sfârşit. Este o victorie senzaţională, am avut un public fabulos.

A fost cel mai bun campionat. Am simţit dezamăgire la 2-0, a fost foarte important golul pe care l-am marcat la pauză. O să petrecem, mai mergem la ultimul meci să îl tratăm cu respect şi după aceea vacanţă”, a spus Gică Popescu, preşedintele celor de la Farul, la digisport.ro.

După ce arbitrul Radu Petrescu a fluierat finalul partidei, fanii au intrat pe teren și au sărbătorit succesul. Pentru Gheoghe Hagi este al doilea titlu, după cel din anul 2017 pe care l-a câștigat cu Viitorul Constanța.

„Eram sută la sută sigur că vom câștiga. Suntem prea buni, prea talentați. Dacă vă uitați, au dat două goluri cu noroc. Noi am controlat meciul. Cel mai bun a câștigat.

Este cel mai frumos titlu din cariera mea. Dar, acum e altceva pentru că e și domnul Hagi, în primul rând”, a spus Alibec la Digi Sport, la finalul confruntării.

Gheorghe Hagi a îmbrăcat un tricou special, pe care scrie „Campion Național 22-23”, la fel ca jucătorii săi.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro