Gheorghe Gheorghiu se însoară, în sfârșit. Cine e Gabriela, logodnica lui din America

Gheorghe Gheorghiu se însoară, în sfârșit. Cine e Gabriela, logodnica lui din America
Gheorghe Gheorghiu se căsătorește în America

Gheorghe Gheorghiu a decis să se însoare! Cunoscutul artist și-a luat inima în dinți și a început să organizeze o nuntă în America. Acesta a făcut câteva dezvăluiri inedite despre Gabriela, logodnica sa din Statele Unite.

Gheorghe Gheorghiu, pregătit de însurătoare! Când va avea loc nunta

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut aleasa în căsătorie în decembrie 2020. Cei doi îndrăgostiți se cunosc din copilărie, așa că toată lumea a fost curioasă să afle detalii despre femeia ce l-a făcut pe cântăreț să renunțe la burlăcie.

Artistul se va căsători cu o femeie de afaceri din New York. Aceasta deține un restaurant în Statele Unite ale Americii, iar Gheorghe Gheorghiu va merge acolo pentru a oficializa totul chiar în noiembrie. Mai mult, la eveniment vor participa în jur de 400 de invitați.

„Da, mă voi căsători, uite, recunosc, în noiembrie la New York. E brașoveancă de-a mea, are un restaurant la New York.

Eu sunt jumate-jumate, jumătate acasă, jumătate acolo. E frumos așa. (…) O să fie peste 300, 400 de invitați.”, a zis acesta la Vorbește lumea.

De ce se teme Gheorghe Gheorghiu: ‘Să nu se amâne nunta’

Pandemia a schimbat o lume întreagă, a adus multe provocări, iar evenimentele au fost anulate. În timp ce ne îndreptăm spre momente mai bune, o nouă tulpină a virusului ar putea să strice liniștea, așa că Gheorghe Gheorghiu speră ca evenimentul emoționant să nu fie anulat.

„A fost grav în America, s-ar putea să mai fie. Nu mai știu ce mai este, sunt plecat de două luni jumătate. Se aglomerează și nu știm ce o să fie în toamnă, să dea Dumnezeu să nu se amâne nunta.”, a mai spus el.

Cum a reacționat fiica lui Gheorghe Gheorghiu când a aflat de eveniment

Cântărețul se bucură de o fiică extrem de talentată din fostul mariaj cu Camelia. Andra Ștefania Gheorghiu are, în America, un business de succes cu pălării. Totuși, cum a reacționat aceasta când a auzit de căsnicia tatălui său?

„A zis: ‘Tată, foarte bine faci, așteptam să te însori tu primul.'”, a adăugat artistul.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Gheorghe Gheorghiu și Gabriela

Gheorghe Gheorghiu este extrem de fericit. Acesta se va căsători cu Gabriela, o femeie pe care o cunoaște încă de la o vârstă fragedă. Aceștia s-au reunit în 1991, iar acum au decis să meargă împreună la altar.

Alături de ei vor sta Maria Dragomiroiu și soțul său, Bebe, ce au acceptat să fie nașii cuplului. De asemenea, Gabriela, femeia de afaceri din New York, este mai mică cu 15 ani ca artistul.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. (…)

Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade.

Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat.”, spunea Gheorghe Gheorghiu, în trecut, la emisiunea Exlusiv VIP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI