Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din România. Cum arată artistul la 66 de ani FOTO

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat în compania unei cunoscute blondine din showbiz-ul românesc. Artistul în vârstă de 66 de ani le-a făcut în acest mod o surpriză fanilor, pentru că nimeni nu se aștepta să îl vadă într-o asemenea ipostază. De asemenea, se pare că fotografia inedită a fost realizată departe de țară. Este cunoscut că interpretul este rezident și în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a întâlnit cu o cunoscută prezență feminină care făcea cândva furori pe micul ecran.

Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din România

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat în brațele Rocsanei Marcu, iar imaginea cu cei doi a ajuns să fie postată foarte repede pe contul blondinei de Instagram. Fosta prezentatoare a emisiunii matinale de pe Antena Stars, pe care o prezenta cândva cu Răzvan Botezatu, s-a întâlnit cu renumitul artist. Momentul a fost unul demn de pus în ramă, de aceea ei și-au făcut pe loc un selfie. În mod surprinzător, cel care a apăsat butonul camerei foto de pe smartphone a fost Gheorghe Gheorghiu. Fotografia a fost foarte apreciată pe rețelele sociale, fiind recompensată cu un număr record de aprecieri.

Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din România. Cum arată artistul la 66 de ani FOTO
Artistul Gheorghe Gheorghiu s-a pozat la pieptul fostei prezentatoare TV Rocsana Marcu (sursă foto: Instagram)

Cum arată artistul la 66 de ani

Totodată, de câțiva ani, Rocsana Marcu s-a retras din lumina reflectoarelor și a părăsit rolul de prezentatoare a emisiunii de pe Antena Stars. Nu a durat foarte mult până când s-a reprofilat, iar în prezent aceasta susține chiar momente artistice, având și calitatea de solistă. Totodată, pare să-l fi întâlnit pe Gheorghe Gheorghiu în Statele Unite ale Americii, unde a plecat după ce a demisionat din televiziune. La rândul său, artistul de 66 de ani este cunoscut în comunitățile românești din SUA.

Cântărețul este și un susținător al comunității religioase ortodoxde din State, de aceea a făcut vizite foarte des și la biserici din această țară, dar și pe muntele Athos. Cea mai recentă astfel de călătorie pe care a efectuat-o a avut loc în anul 2018. În prezent, Gheorghe Gheorghiu se menține foarte bine și nu pare să fi îmbătrânit nicio zi, chit că figura sa e una cu mult mai grizonată. Totodată, acesta nu a renunțat la frizura celebră, având părul lung lăsat liber, pe spate, purtând și barbă, dar și o pereche de ochelari de soare.

Urmăriți Playtech.ro și pe