Gheorghe Dincă, solicitare de ultimă oră față de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Gheorghe Dincă, solicitare de ultimă oră față de procurori. Ar putea schimba total ancheta
Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruța, tânăra despre care Gheorghe Dincă spune că i-ar fi fost complice

Misterul în cazul Caracal se adâncește și mai mult, după ce Gheorghe Dincă le-a cerut procurorilor să fie reaudiat, cu doar câteva zile înainte ca dosarul să fie trimis în judecată. În cadrul audierilor care au avut loc până în prezent, Dincă a recunoscut că le-a ucis în mod intenționat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă le-a cerut procurorilor DIICOT să îl reaudieze în cazul Caracal

Au mai rămas doar câteva zile până când procurorii ar trebui să trimită în judecată dosarul cu privire la crimele din Caracal, însă cererea lui Gheorghe Dincă poate da peste cap toată ancheta. Principalul suspect a recunoscut că le-a ucis în mod intenționat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar acum vrea să fie reaudiat și susține că nu el a omorât-o pe Luiza.

Avocatul Tonel Pop este de părere că cererea lui Dincă va bloca trimiterea în judecată a dosarului și susține că suspectul a luat legătura cu complicii lui, la Craiova.

Detaliul care răstoarnă ancheta cazului Caracal. Ce scrie de fapt în ceritificatul de deces al Alexandrei Măceșanu

„În mod clar va  bloca trimiterea în judecată, procurorii nu pot bloca audierea lui Dincă. În orice secundă în care spune că a vrut să dea declarații și nu au fost declarații sau că i s-au dictat declarații, după cum s-a și spus public, aruncă tot cazul în aer. Anchetatorii au fost duși cu zăhărelul premeditat. La  Craiova, Dincă a luat legătura cu complicii lui. Bunicul Luizei a fost sunat de alți oameni”, a declarat Tonel Pop.

Mama Luizei Melencu vorbește despre o înscenare și speră că afle adevărul cu privire la dispariția fiicei sale.

„Nu pot să îmi dau seama despre ce e vorba. Acesta a fost un film regizat de procurori, sper ca pe ultima sută de metri să ne spună adevărul”, a declarat Monica Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI