Detalii din arest. Ce pretenții are Gheorghe Dincă și cum își petrece timpul

Detalii din arest. Ce pretenții are Gheorghe Dincă și cum își petrece timpul
Gheorghe Dincă, pretenții din arestul Poliției

Gheorghe Dincă este un om cu pretenții, lucru pe care l-a arătat deseori de când a ajuns pe mâna poliției. Ce cerințe le-a adresat oamenilor legii și ce urmărește, de fapt, incupatul?  Subliniem că astăzi s-ar fi găsit alte dovezi incriminatorii în gropile din curtea lui Dincă.

Dincă, pretenții fără număr în arest

Gheorghe Dincă, cel care a susținut că le-a răpit și omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, este din ce în ce mai interesat de tot ce se scrie în presă. De asemenea, vrea să știe și care sunt discuțiile din emisiuni și vrea să ia la cunoștință și dezbaterile de la televiziuni despre el și despre stadiul în care se află ancheta. Amintim că incuplatul Dincă este acuzat de omor, viol și trafic de minori. Acesta a cerut recent conducerii arestului Poliției Slatina să îi asigure accesul la televizor și să primească zilnic ziare în celula pe care nu o împarte cu nimeni, spun surse judiciare.

“Cât permite programul arestului, Dincă stă la televizor și urmărește fiecare emisiune, fiecare știre, fiecare dezbatere care are legătură cu cazul Caracal în care e cercetat”
Surse judiciare (Sursa: libertatea.ro)

Ce pretenții are Gheorghe Dincă
Ce pretenții are Gheorghe Dincă

Nemulțumirile criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă nu arată pretenții și reproșuri pentru prima oară de când se află în arestul IPJ Olt. Acesta le-a făcut mare scandal oamenilor legii pentru faptul că nu primește apă rece. Se pare că Dincă s-a plâns neîncetat de apa de la robinet care i se aduce și care se încălzește extrem de repede. De asemenea, în timpul perchezițiilor de la începutul lunii august, bărbatul a indicat tot atâtea nemulțumiri. Criminalul a cerut îngrijiri medicale și un raport INML, după ce a susținut că a fost bătut crunt de către polițiști.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu dânsul, la momentul descinderii, dânsul a fost mobilizat, a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat lovituri cu bocancii de către organele de poliție în zona pieptului, fapt pentru care dânsul spune că are fracturi costale și de stern. Acest lucruri se vor confirma, dânsul va fi dus la investigații medicale și se va stabili (…) Despre dureri, vă pot spune că a avut pentru că pe tot parcursul audierilor, avea momente în care izbucnea în durere, tresărea de durere și-și pune mâna în zona pieptului și probleme în timpul respirației.”
Bogdan Alexandru 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI