Gesturile care te pun într-o lumină proastă. Le faci zilnic

Gesturile care te pun într-o lumină proastă. Le faci zilnic
Ce gesturi lasă o impresie proastă?

Comportamentul unei persoane spune cele mai multe lucruri despre educația acesteia. Nu doar cuvintele sunt importante în cele mai multe situații, ci și gesturile care ies în evidență. Cele urâte și care nu îți fac cinste ies cel mai rapid în evidență. Acestea lasă o impresie proastă asupra omului din fața ta. Unii le fac fără să își dea seama, dar trebuie să scape de această obișnuință pentru că astfel de detalii nu îi ajută deloc.

Ce gesturi lasă o impresie proastă: mulți le fac zilnic

Unii ar crede că doar cuvintele sunt cele importante în cele mai multe situații, dar felul în care te prezinți în fața unui om cuprinde mult mai multe detalii la care trebuie să fii atent. Vestimentația trebuie să fie aleasă în conformitate cu evenimentul, părul coafat, pantofii îngrijiți, cuvintele diplomate să își facă des loc în acest scenariu, dar și gesturile să fie potrivite. Unele obișnuite pentru toată lumea pot da o impresie nedorită.

Atingerea feței: o mișcare repetată în zona aceasta dă senzația de nervozitate sau lipsă de interes asupra omului sau subiectului. De asemenea, asta mai indică și lipsă de încredere sau control. Specialiștii susțin că este mai bine să eviți asta dacă vrei să impresionezi pe cineva.

Menținerea unui braț la spate: este un gest care transmite omului din fața ta că te simți incomod sau autoritar. De asemenea, în unele cazuri persoanele care vor să domine o conversație își țin o mână sau ambele la spate.

Împreunarea degetelor: poate ți se pare că un astfel de gest ar trece rapid cu vederea, dar nu este indicat să îți împreunezi degetele. Efectul nu este unul dorit dacă vrei să pari o persoană puternică. Se poate spune că ești nervos, îngrijorat, ezitant sau lipsit de încredere.

Nu trebuie să mai faci asta

Încrucișarea picioarelor: de cele mai multe ori doamnele apelează la această poziție pentru că este una comodă, dar trebuie făcută în mod corect pentru a indica eleganță. În cazul în care încrucișezi picioarele într-un mod urât poți să oferi senzația de nesiguranță pentru partenerul cu care discuți. O postură asemănătoare îți trădează anxietatea. Nu o să reușești decât să inspiri o atitudine închisă când vei face asta.

Evitarea contactului vizual: contactul vizual cu o persoană cu care ai un dialog este foarte important. În modul acesta îi arăți că o asculți și că ești interesat de ceea ce spune. De asemenea, este un semn de respect dacă faci asta.