Gestul urât al lui Gigi Becali într-o farmacie. Dovada clară că legea nu e pentru toți

Gestul urât al lui Gigi Becali într-o farmacie. Dovada clară că legea nu e pentru toți
Gigi Becali nu se protejeaza impotriva coronavirusului

Gigi Becali a făcut un gest urât într-o farmacie, asta fiind dovada clară că legea nu este pentru toți. Ce a făcut latifundiarul din Pipera, vedeți în rândurile de mai jos.

Gigi Becali, fără mască de protecție în mijlocul mai multor nevoiași cărora le-a împărțit bani FOTO

Gigi Becali nu se teme de coronavirus, scrie cancan.ro. Latifundiarul din Pipera nu apelează la masca de protecție nici atunci când împarte bani în stânga și în dreapta. Astfel, Gigi Becali a ieșit într-o mulțime de oameni cărora le-a împărțit bani. De asemenea, patronul FCSB a intrat într-o farmacie tot fără mască.

Zilele trecute, Gigi Becali a fost văzut în zona Dorobanți. Omul de afaceri se afla într-o formă de zile mari. Era îmbrăcat lejer, cu un fes inscripționat cu ”Angels” (îngeri, în română). A coborât din bolidul de lux și a intrat în farmacia în fața căreia a și parcat.

Farmacistele, nederanjate de faptul că Gigi Becali nu purta mască de protecție

Fiind probabil un client al farmaciei, farmacistele nici nu s-au sinchisit să-i atragă atenția omului de afaceri că trebuie să poarte masca de protecție.

După ce a discutat cu una dintre angajatele farmaciei, a dat rapid un telefon, după care Gigi Becali s-a întors la mașină, de unde a luat bani pentru a plăti. Înainte de a intra în farmacie, Gigi Becali a mobilizat însă parcagiii din zonă. Astfel, la ieșirea din farmacie s-a văzut înconjurat de nevoiași, care s-au strâns să le dea bani.

Gigi Becali a dat bani celor care s-au strâns în jurul lui când l-au văzut

Cum Gigi Becali nu lasă lucrurile bune nerăsplătite, după ce a fost ajutat să care cumpărăturile în mașină, a început să arunce cu bani în stânga și-n dreapta, așa cum îi place lui.

Binențeles că a ignorat total normele impuse de autorități în vederea limitării răspândirii epidemiei de coronavirus. Distanțarea nu a mai existat, iar de măști de protecșie nici nu s-a pus problema.

Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire

Pe de altă parte, Giovanni Becali a declarat că Gigi Becali își dorește să se retragă pe viitor la o mănăstire de călugări. ”El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul.

Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, spunea Giovanni Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI