Gestul superb pe care îl face Gabi Bădălău pentru mama și fata Biancăi Drăgușanu. Cum are grijă de ele EXCLUSIV

Gestul superb pe care îl face Gabi Bădălău pentru mama și fata Biancăi Drăgușanu. Cum are grijă de ele EXCLUSIV
Ce gest a făcut Gabi Bădălău recent: mama și fiica Biancăi au fost în vizorul afaceristului

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de nenumărate ori, dar s-au și împăcat de fiecare dată. Chiar dacă certurile sunt frecvente în cuplu, din cauza personalității lor puternice, cei doi nu pot sta unul fără celălat, și mai mereu, Bădălău face pasul spre împăcare. Tot el a fost cel care s-a oferit, totodată, să-i plătească toate cheltuielile pe care diva le are cu întreținerea casei în care locuiesc mama și fiica sa.

Gabi Bădălău, gest pentru mama și fiica Biancăi Drăgușanu

Biancăi Drăgușanu îi merge cât se poate de bine din contractele de imagini. Ea nu ne-a ascuns faptul că lunar câștigă aproximativ 30.000 de euro.

Deși nu a depins niciodată, financiar, de partenerul său, vedeta nu cheltuie un leu cu întreținerea casei din cartierul rezidențial în care locuiesc mama și fiica sa.

Asta pentru că, potrivit apropiaților, cavaler din fire, Gabi Bădălău s-a oferit să-i plătească toate utilitățile, chiar dacă osta asistentă tv nu i-a cerut acest lucru..

Ce pretenții are Bianca de la partenerul său

Motivele pentru care Bianca și Bădălău ajung la despărțire nu sunt nicidecum unele de ordin financiar. Acestea au la bază faptul că din cauza părinților săi, fiul fostului ministru a evitat de fiecare dată să-și ia iubita la evenimentele în care era implicată și familia sa, dar și geloziile ambilor parteneri.

Întrebată cum și-ar dori să fie viitorul său soț, vedeta nu ne-a ascuns faptul că acesta trebuie să aibă în primul rând răbdare și să o divinizeze așa cum își dorește.

„Mă văd lângă un bărbat mișto, care adoră să fie în prezența mea și care mă divinizează așa cum îmi doresc eu. Sunt foarte pretențioasă, pentru că am tot ce-mi trebuie, mă pot face singură fericită. Dar el trebuie să aibă acel ceva. Eu nu prea mă îndrăgostesc la prima vedere.

Pe mine trebuie să mă convingă că merită. Mă îndrăgostesc cam după un an, dar îmi poate trece în trei zile. Un bărbat mă poate cuceri prin flori, răbdare și iar răbdare. Atât. Iar închid ușa, iar intră pe geam, iar îl dau fară, iar vine”, ne-a spus aceasta.

Ce spunea Bădălău despre relația cu Bianca

Gabi Bădălău recunoștea, în premieră pentru impact.ro, în urmă cu câteva luni, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite vedete autohtone.

Toată lumea știe că suntem împreună”, ne-a spus acesta. Cât despre despărțirile de până acum, tot acesta mărturisește: „Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine”.

Își ajută, financiar, familia

Bianca are reședința într-un cartier rezidențial, unde locuiește împreună cu mama și fiica sa, cărora nu le lipsește nimic. ”Îmi ajut financiar toată familia”, ne-a mai spus aceasta. Mai mult, vedeta a recunoscut că i-a cumpărat casă surorii sale, într-un cartier rezidențial din zona Tunari.

Sofiei îi place aici, are unde să se joace”, ne-a mai spus aceasta. Bianca Drăgușanu câștigă nu mai puțin de 30.000 de euro pe lună, cel mai bănos contract fiind cu un club de videochat (100.000 de euro pe an).